Farkinda olmadan yaptiginiz su ki, genelin parcasi olmama isteginize ragmen buraya gelip birseyler yaziyorsunuz imzanizda ilgi cekici bir ikileme var, dolayisiyla merak uyandiriyor. Bu bilincsizce yapilmis birseyse guzel. Urunumu tanitmaya geldim, kendimi degil diye dusunseniz bile sonucta bu boyle olmayacak, olmadigini da goruyoruz. Benim imzamda kendime ait birsey yazmiyor, dolayisiyla topluma acik bir yerde yaptigim konusmalar yargiya acik degil.
Yuksek muhendis yazsa idim, ve hendese ile ile ilgili dogru olmayan seyler yazsaydim, birisi gelip de sana ogretmediler mi diyebilirdi. Ben de doktor olmus bir kisinin oncelikle duzgun yazi yazmasi gerektigini dusundugum icin garibime gitti. Ufak bir soruya da buradaki alelade bir insan gibi "arkadasim konuyu dagitma msn'e gel" diye cevaplandirinca bu garabet daha da artti. Yanlis anlamayin ben akademik calismalara uzak olan birisi degilim, FS diye birseyi ilk defa duydum, docent doktor arkadaslarima da sordum, boyle birsey duymadim, bilmiyorum (yazdiginiz aciklamaya ait de google'da veya goggala'da da birsey hala yok, ne hikmet ise sadece goggala ile ilgili yurt disi forumlarda yazilmis bir thread cikiyor, hizafet diye birsey zaten yok, izafiyet oldugunu umut ettim icimde). Dolayisiyla ogrenmeye calismam normal.
Simdi asil kisisel birsey yazip noktalayacagim; ben 7 yildir fuchyst dr, bir alanda en yuksek kisi yani, olsaydim, grafiginden sonucuna %90 a varan oranda clone olan bir sistemin reklamini gelip siradan insanlarin (siradan derken asagi olarak kastetmiyorum, sadece fs dr, veya bir baska doktor olmayan) arasinda yazmazdim. Zira biz siradan insanlar olarak, sizin genis perspektifinizden ve bazi global degisimlerin en iyisini yaparak yarattiginiz Turk'lugu (en son bildigim Turk buyuk harfle yaziliyordu) on plana cikaran urunlerinizi anlayamayabiliriz, ve sonucunda iste boyle sacma sapan sorular ile sizi sikabilir , rahatsiz edebiliriz. Bu yuzden ben sorularim adina ozur diliyorum, daha fazla soru sormayacagim, zaten hepsinin cevabini da aldim.
Ilgili link:
http://www.v7n.com/forums/google-forum/35074-turks-created-goggala-different-google-2.html