İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

türkiyede kilise canlari yasakmi

emir2005

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaslar ben almanyadanim , gecenlerde bir almanla isvicrede cami yapimina karsi cikilmasi üzerine konusuyorken bana türkiyedede kilise canlari yasak dedi , ben türkiyede iken taksimde kilise cani duymustum diye hatirliyorum ama emin degilim google üzerindende birsey bulamadim tek takildigim forumda burasi buradan sorayim dedim

Türkiyede kilise canlarini calmak yasakmi bu konuda bir yönetmelik varmi ?

Türkce karakter yok kusura bakmayin :utan:

mrtogz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
bulunduğum bölgede kilise yok bu yüzden birşey diyemeyeceğim.Fakat izmrde kiliseler vardı,yaklaşık 8 yıl orda kaldım ama yine hiç kilise çanı duymadım.Belki bana hiç denk gelmemiştir.

delikurt55

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Samsunda Atakentteki Kilise Canını Ben duyorum yasak falan değil

gail

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
yasak değil,istanbul istiklal caddesi,tarlabaşı,balat'ta bulunan protestan,katolik,gregorian kiliselerinde çanlar çalıyor.
aynı şekilde ortaköy ve tünel'deki havra ve sinagoglarda'da museviler ibadetlerini rahatlıkla yerine getirebiliyorlar.
türkiyede aşağı yukarı böyle.
mardinde'de hristiyanlar,museviler,mecusi ve zerdüşler dahi ibadetlerini sorunsuz yerine getirebiliyorlar.
kimsein dinine karışılmıyorki.

leventt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Yasak masak yok kadıköyde pazar günleri hepsi aynı anda çalıyorlar. Çarşıda 4-5 tane var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5