İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

//// /// Türkiyenin Sosyal Paylaşım Sitesi Açıldı //// ////

condorv6

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Volkan Aydoğdu geliştirdiği yeni sosyal paylaşım sitesi ‘chatblab.org’ ile dünyaca ünlü Facebook’u geride bırakmayı hedefliyor.
Volkan Aydoğdu, geliştirdiği sosyal paylaşım sitesi ‘chatblab.org’ un şu an çok iyi olmadıgını fakat takipçilerinin sayesinde daha fazla geliştireceğini söyledi. Türkiye’nin başka ülkelerin sitelerini kullanmak yerine yerli üretim sitesi ‘chatblab.org’ u kullanmasını istediğini belirten Aydoğdu, “ Facebook’un çok hızlı büyüdüğünü gördüm, ben de böyle bir şey yaptığım zaman Türkiye’de büyüyebilirim diye düşündüm çünkü büyük ülkelerin kendi sosyal paylaşım siteleri var, Hollanda’nın, Rusya’nın hatta Çin’in bile kendi sosyal paylaşım siteleri var. Bu yüzden ben de Türkiye’nin olsun istedim. Bu sadece benim için bir adım olacak. Bundan sonra faziletler ekibim ile Türkiye’nin teknoloji üzerine daha çok büyümesini sağlayacağız. Bu yüzden böyle bir şeye adım attım” dedi…

“BÜYÜMEK İÇİN DESTEĞE İHTİYACIM VAR”
Türkiye deki kardeşlerimizin de katlımı ve destekleriyle amacıma ulaşacağım diyen Aydoğdu katılım arttıkça sosyal paylaşım sitesinin de gelişeceğini bildirdi. Sözlerinde Aydoğdu neden biz başka ülkelerin sitelerini kullanalım dedi.

“HEDEFİM, BİR YIL İÇİNDE 1 MİLYON KULLANICIYA ULAŞMAK”
Bir yıl içinde 1 milyon kişiye ulaşmayı hedeflediğini belirten Aydoğdu, “Benim bir yıl içinde ulaşmak istediğim sayı 1 milyon kişi. 1 milyon kişiye ulaştıktan sonra daha ileri seviyeye geleceğimden eminim ve sitemizin çok daha güzel olacağını umuyorum dedi. Aydoğdu, sitesinin özelliklerini ise şöyle açıkladı:
“Sitemin ismi ‘CHATBLAB. Facebook gibi Paylaşım yapabiliyoruz, arkadaşlarımızla direkt kesintisiz olarak konuşabiliyoruz, not alabiliyoruz, takvim ve hesap makinemiz gibi ufak tefek özellikler var. Şu anda üzerinde çalıştığım ise birden çok şey var sitenin en güncel ve en kaliteli yüklemer yapacağım Ücretsiz Mobil sms gönderme özelliği ve birçok aktivite geliştireceğini belirtti.”

“GENÇLERE ÖRNEK OLMAK İÇİN YAPTIM”
Sitenin şu anda kullanımda olduğunu ve gençlere örnek olmak için böyle bir siteyi geliştirdiğini sözlerine ekleyen Aydoğdu, “Şu anda sitemiz açık. Herkes üye olabiliyor sınırlama yok. Zaten arkadaşlarım arasında kullanıyorum, arkadaşlarım üye. Yayılması için desteğe ihtiyacım var. Bunu daha çok gençlerimize örnek olmak için yaptım. Ben hala lisede okuyorum. Kendim kitaplar alarak, İngilizceyi geliştirerek buralara kadar geldim. Bu yüzden kimse kendini geri tutmasın. Bir hedefleri varsa o hedefe doğru ilerlesinler.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN SÖZLERİNDEN ÖRNEK ALDIM”
“Facebook, Twitter gibi diğer ülkelerin sitelerini kullanmak yerine gelin Türkiye’mizin sitesini kullanalım. Artık Türkiye’mizin de böyle bir sitesi var, hayırlı uğurlu olsun” diyen Aydoğdu, “Benim yazılıma karşı sempatim vardı ama Cumhurbaşkanımız Silikon Vadisi’ne gidip, ‘Buraya gelmemin sebebi gençlerimize mesaj vermek’ dedikten sonra ben daha çok heveslendim. Bu yüzden buna başladım. Hedefim Türkiye’de teknolojiyi yakalamak. Teknolojide Türkiye’nin örnek olması. Bana yardımcı olan emeği geçen faziletler ekibini duyurmak ve Türkiye’nin teknolojiyi yakalamasını istiyorum” ifadelerini kullandı….
Herkezi beklerim: www.chatblab.org
Şikayetlerinizi lütfen bildirin…

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.