İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türkler uçuyor!

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2006
Mesajlar
5,893
Reaction score
96
Konum
www.odatv.com
A Milli Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu ikinci maçında Belçika'yı 3-2 yenerek 2'de 2 yaptı.

fft2mm335680.jpg


İlk yarıyı 1-0 geride kapatan ancak mücadelenin sonunda sahadan gülerek ayrılan Millilerimize galibiyeti getiren golleri 48. dakikada Hamit Altıntop, 66. dakikada Semih Şentürk ve 78. dakikada Arda Turan kaydetti.
Konuk ekibin golleri ise 28 ve 68'de Daniel Van Buyten'den geldi. Ayrıca Belçikalı oyuncu Kompany 64. dakikada ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı.
HIDDINK, TÜRKİYE'DEKİ İLK RESMİ MAÇINA ÇIKTI
Milli takımın yeni teknik direktörü Guus Hiddink, Türkiye sınırları içinde ilk resmi maçına çıktı. Milli takımın başında ilk resmi maçına geçen hafta deplasmanda yapılan Kazakistan maçıyla çıkan Hollandalı teknik adam, Belçika maçıyla Türkiye'de ilk kez milli takımın başında resmi bir maçta yer almış oldu.
BELÇİKA'DA TEK DEĞİŞİKLİK
Milli takımın rakibi Belçika ise geçen cuma günü Almanya karşısına çıktığı kadrodan sadece 1 değişiklik yaptı. Belçika'da hafif sakatlığı bulunan Eden Hazard yedek kulübesinde otururken, yerine Guillaume Gillet oynadı.
Bu arada, sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağı belli olmayan Vincent Kompany de ilk 11'de sahaya çıktı.
BELÇİKA 2 YIL SONRA KADIKÖY'DE
Belçika Milli Takımı, 2 yıl sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıktı. Belçika, milli takımla son maçını 10 Eylül 2008'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamıştı. 2010 Dünya Kupası Grup eleme maçı 1-1 berabere sonuçlandı.

Bu arada, Belçika'yı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda az sayıda taraftarı destekledi. 20'ye yakın Belçikalı taraftar Migros Tribünü'nde kendilerine ayrılan bölümde takımlarına destek verdi.
BELÇİKA MİLLİ MARŞI ISLIKLANDI
Maç öncesi Futbol Federasyonu yetkililerinin stat hoparlörlerinden uyarıda bulunmasına rağmen Belçika Milli Marşı bazı taraftarlarca ıslıklandı.
Marşın başladığı sırada yoğun olan ıslıklama daha sonra azalırken, marş bittikten sonra ise taraftarların büyük bir bölümü alkışladı.
http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Turkler_ucuyor_.htm?ArticleID=42627
 

leventt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Nisan 2010
Mesajlar
418
Reaction score
3
uçuyoruz uçmasınada yakında çakılabiliriz.Bu futboldan pek ümitli değilim...
 
T

trgy

Misafir
uçuyoruz uçmasınada yakında çakılabiliriz.Bu futboldan pek ümitli değilim...

Çok güzel yorum yapmışsın aklımdaki kelimeleri aldın. :)

Hiddink maç sonrası bide iyi oynuyorduk kornerden yediğimiz ol dengeleri bozdu diyor. :) O golü yemesek maç gidiyordu hala farkında değil.
 

XR9

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Nisan 2005
Mesajlar
2,635
Reaction score
3
Konum
İzmit
Banada Ekim ayında çakılıcaz gibime geliyor malesef...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst