• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Turkmaxiseo ile siteleriniz uçuşa geçsin

Crux

Turkmaxi.org
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
Eskişehir
159 Aydır Üye

Bilmeniz Gerekenler
- İş Teslim süresi 5-7 gün arasındadır
- yasakpara siteleri +18 siteler yasa dışı her türlü site kabul edilmez
- Müşteri seçme hakkımız saklıdır
- Ödemeler Halkbank Enpara olarak kabul edilir.
- İş teslimi tarafınıza mail olarak atılır
- Makale için 1-3 arası anahtar kelime seçilir.İstenildiği takdirde kendi tanıtım yazısını hizmete dahil edilmesini isteyebilirsiniz
- Ekstra tanıtım yazımı yapılmaktadır. +ücret uygulanır
-Tanıtım yapılacak yerler çöp siteler olmadığı için siteniz için olumlu etki bırakacaktır.
-Hediye tanıtımlar 1 adet ile 5 adet arasında değişmektedir.
-Farklı tanıtım istekleri için lütfen pm ile bilgi veriniz.
Skype veya mailden ulaşan kişilere de wordpress+blogger 5 farklı sitede tanıtım yazısı hediyemizdir.

Skype crux_python
Mail adresi [email protected]

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.