Domain Adı : turksense.com
Bitiş Tarihi : 30 Ağustos 2012
Registar Firması : godaddy
Sabit fiyat: 250 tl
Sabit Satış Bitiş Zamanı : 20 Ağustos 2012
Notlar :
AdSense reklamı yerleştirilen sayfalara adsense alternatifi olarak konulacak reklam değişim hizmeti sunan bir servis olarak açmıştım. Ama pek ilgilenemedim, ve galiba ilgilenemeyeceğim.
Benzer proje düşünenler için uygun bir domain.
Domain yenilenme tarihinden önce satılmazsa en az bir sene boyunca satış yapmam, o bakımdan acelem yok.
Şu anda kullanılan script satılık değil sadece domain satılık!
Daha önce domain alışverişi yapmadığımdan biraz paronoid davranacağım. Sahibinden.com da, anlaştığımız kişiye özel satış ilanı açarak satış yapacağım. Bu yüzden ilave kesinti vs. olursa onu da alıcı ödeyecektir. Güvenli e-ticaretin hem alıcı hem satıcı için iyi olduğunu düşünüyorum.
Multi Topicler: yok
Hayırlı olsun...
Bitiş Tarihi : 30 Ağustos 2012
Registar Firması : godaddy
Sabit fiyat: 250 tl
Sabit Satış Bitiş Zamanı : 20 Ağustos 2012
Notlar :
AdSense reklamı yerleştirilen sayfalara adsense alternatifi olarak konulacak reklam değişim hizmeti sunan bir servis olarak açmıştım. Ama pek ilgilenemedim, ve galiba ilgilenemeyeceğim.
Benzer proje düşünenler için uygun bir domain.
Domain yenilenme tarihinden önce satılmazsa en az bir sene boyunca satış yapmam, o bakımdan acelem yok.
Şu anda kullanılan script satılık değil sadece domain satılık!
Daha önce domain alışverişi yapmadığımdan biraz paronoid davranacağım. Sahibinden.com da, anlaştığımız kişiye özel satış ilanı açarak satış yapacağım. Bu yüzden ilave kesinti vs. olursa onu da alıcı ödeyecektir. Güvenli e-ticaretin hem alıcı hem satıcı için iyi olduğunu düşünüyorum.
Multi Topicler: yok
Hayırlı olsun...