- Reaction score
- 1
www.turkiyeden.org sitesini ilk kurarken talihsizlik sonucu hosting sonucu turkticaret.net'ten aldım ama sitem son 2-3 haftadır(tabi daha önceden aynı sorun devam ediyo alabilir ama ben yeni fak ettim) saat 01:00 civarı yaklaşık 20-25 dakka ulaşılamaz oluyor ve sonra kendiliğinden düzeliyor. sebebi için mail attığımda bi istatistik programı kurmuş bu mükemmel(!) hizmet abidesi firmacık. bu kaldırmalarını istedim. kaldırdıklarını söylüyolar ama 01:00 civarı olan sorun aynen devam ediyo.
işin en kötü kısmı ise şu google benim siteme genelde bu saatlede uğruyo ve site ulaşılamaz olduğu için index sayısı habire düşüyo. 3500 'de 400 lere indi.
bunları yazma sebebim ise bu mükemmel(!) hizmet abidesi firmacığın o mükemmel hizmetlerinden herkesin haberi olması ve bu sorunu yaşıyan yalnızca benmiyim diye sormak
offfffffffffff nerden bulaştım bu rezil firmaya
işin en kötü kısmı ise şu google benim siteme genelde bu saatlede uğruyo ve site ulaşılamaz olduğu için index sayısı habire düşüyo. 3500 'de 400 lere indi.
bunları yazma sebebim ise bu mükemmel(!) hizmet abidesi firmacığın o mükemmel hizmetlerinden herkesin haberi olması ve bu sorunu yaşıyan yalnızca benmiyim diye sormak
offfffffffffff nerden bulaştım bu rezil firmaya