- Reaction score
- 306
Alanında Türkiyenin sayılı sitelerinde adminliğe kadar yükseldim.Özellikle vbulletin forumlarda bilgi ve tecrübem üst düzeydedir ( kodlarla aram pek yoktur )
wordpress sitelerde konu ekleyebilirim günlük olarak..
Yapabileceklerim :
- Düzenli olarak konu ekleme.Konulara mutlaka resim eklerim.Ve hepsi düzenli-tertiplidir.Etiketlemeyi unutmam.İçeriği düzenlerim.
- Sitedeki moderasyon işlemleri ( vbulletin için )
- İnternette online sürem günlük 8-10 saattir...
- Upload yapmıyorum.Ama farklı bölümlerde açıkları kapatmak için elimden geleni yaparım..
- Kaliteli iş yaparım.Verilen ücreti sonuna kadar hak ederim..
- Kendime ait iki adet internet sitem mevcut.sitemin isimlerini özelden yazabilirim.İnternette oldukça fazla vakit geçirdiğim için, hem bir hobi hemde ek gelir olması açısından bu işi yapmak istiyorum..
- Sadece eksik olan bölümler üzerine yoğunlaşır, o bölüme hit kazandırırım..
- Ayrıca facebook sayfalarına düzenli olarak konu ekleyebilirim ( yalnız sadece legal içerikleri )
- Yapılacak olan işi ve vereceğiniz ücreti siz belirleyin lütfen..
Referans siteler için pm isteyiniz... Şu ana kadar toplamda 5 site ile anlaşılıp işleri teslim edilmiştir..
Sorularınız ve iletişim adresi için pm atmanız yeterlidir...Herkese hayırlı işler...Bol kazançlar..
wordpress sitelerde konu ekleyebilirim günlük olarak..
Yapabileceklerim :
- Düzenli olarak konu ekleme.Konulara mutlaka resim eklerim.Ve hepsi düzenli-tertiplidir.Etiketlemeyi unutmam.İçeriği düzenlerim.
- Sitedeki moderasyon işlemleri ( vbulletin için )
- İnternette online sürem günlük 8-10 saattir...
- Upload yapmıyorum.Ama farklı bölümlerde açıkları kapatmak için elimden geleni yaparım..
- Kaliteli iş yaparım.Verilen ücreti sonuna kadar hak ederim..
- Kendime ait iki adet internet sitem mevcut.sitemin isimlerini özelden yazabilirim.İnternette oldukça fazla vakit geçirdiğim için, hem bir hobi hemde ek gelir olması açısından bu işi yapmak istiyorum..
- Sadece eksik olan bölümler üzerine yoğunlaşır, o bölüme hit kazandırırım..
- Ayrıca facebook sayfalarına düzenli olarak konu ekleyebilirim ( yalnız sadece legal içerikleri )
- Yapılacak olan işi ve vereceğiniz ücreti siz belirleyin lütfen..
Referans siteler için pm isteyiniz... Şu ana kadar toplamda 5 site ile anlaşılıp işleri teslim edilmiştir..
Sorularınız ve iletişim adresi için pm atmanız yeterlidir...Herkese hayırlı işler...Bol kazançlar..