İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ücretiyle joomla 1.5 teması editleyecek?

SpectacuLaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öncelikle acemi olduğum için anlatımda hatalar olabilir özür dilerim. konu yanlış yerde açılmışsa taşıyabilirsiniz.
elimdeki joomlart temasını daha önce başka bir arkadas tarafından editlendi. biraz acemilik işte temanın editlenmesindeki hataları çok sonra farkedebildim. şimdi temayı tekrar editlemek istiyorum. tekrar ücret ödemek istemediğim için bu sefer kusursuz birşey istiyorum. işi gerçekten bilen biriyle çalışmak istiyorum. istediklerimi aşağıda anlatıyorum uzun olması gözünüzü korkutmasın. temada yeni pozsiyonları ekteki resimde sarı renkle gösterdim.
kesinlikle beklenilenler
tema orjinal özelikler korunarak hazırlanacak.
diyelimki bir satırda 5 modül var, genişlik 20% şer paylaşılmışsa, bir modül yayınlanmadığında geri
kalan 4 modülün alanı otomatikmen 25% olacak. orjinal temalardaki gibi kalan modüller kullanılmayanların
alanını paylaşacak.
satırlar arasındaki boşluklar,çerçeve ile başlık arasındaki mesafeler vb özellikler orjinal temaya uygun olacak.
arka plan renkleri, resimleri, çerçeve renkleri herşey orjinaldeki gibi olacak.
hazırladığınız pozisyonlar ie6, ie 7 , firefox gibi tarayıcılarda bozulmayacak, değişkenlik göstermeyecek.

aşağıda yeni eklenecek ve değişecek pozisyonlar belirtilmiştir.açıklamalara uygun olarak hazırlanacaktır. şurası mümkün değil dediğiniz yerleri belirtebilirsiniz.

yeni 1 : adsense reklamları için kullanılacak. Genişlik sabit, yükseklik içeriğe uygun oto değişecek.çerçeve görünmesse daha uygun olur
yeni 2 : reklam alanı olarak kullanılacak. genişlik sabit, yükseklik içeriğe uygun oto değişecek.
User 5 : orjinal temada var olan bu pozisyon şu an sitemde kullandığım şekilde olacak.
genişlik kısaltılıp sutunla aynı seviyeye çekilecek.user7 ile aynı çerçeveye girecek.
yeni 3 : body nin altında. Genişlik sabit, yükseklik içeriğe uygun oto değişecek
yeni 4-5: aynı satırda olup satır genişliği 50 % paylaşılacak.en önemli iki nokta iki modül birbirine bağımlı olarak aynı yükseklikte olacak. biri değiştiğinde diğeride değişecek. ikincisi ise ikisininde çerçevesi görünecek ve aralarında boşluk olacak resimdeki gibi.
yeni 6: genişlik sabit, yükseklik değişken olacak

yeni 7-8-9 :
bu pozisyonlar ja_olivine temasındaki mod_jabulletin kullanıcağı için, ja olivine user1, user2, user5 pozisyonları ile aynı özellikte veya modülün uygun çalışağı şekilde temamıza uydurabilirsiniz. demodan bakabilirsiniz.

yeni 10-11-12-13-14 ve you are here :
bu kısımda ja_edenite temasındaki en alt kısım gibi olacak.
modüllerin arasındaki çizgiler kesinlikle olacak. genişlik yükseklik alan ayarları belirttiğim temadaki gibi olacak.you are here eklenecek.
demoya bakınca ne demek istediğimi göreceksiniz.
Bannner : orjinal temadaki banner belirtiğim yere getirilecek. genişliği artacak.

ücret ve ödeme : tema hazırlandıktan sonra ödenecektir. yukardaki isteklere uyulduğunda kesinlikle beğenmedim almıyorum deme olmayacak. her türlü garanti verebilirim. isteklerdeki bi eksiklik bile (anlaşmamız hariç) tema alımını iptal edecektir. (zaten elimde idareten editlenmiş bi tema var. bi daha hata alacaksam ne diye yeni ücret ödiyeyim ki.) ücretle beraber varsa referanslarınızı ve süreyi buradan veya pm ile belirtiniz.
3 aylık aboneliklerle temalar 50 dolara satılırken uçuk fiyat istememeniz beraber çalışma ihtimalimizi artıracaktır.

SpectacuLaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu hala güncel arkadaslar. yeni bir kaç modül posizyonu eklenecek

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.