Arkadaşlar net üzerinden paypal, ukash, alertpay kurlarını alıp satabileceğim. ekstra olarak kontör siparişi alabileceğim (yine pp, alertpay, ukash ile) bir site istiyorum. Özellikler kısaca aşağıdaki gibidir.
üye olmadan
Siteye giren ana sayfada alertpay, paypall, ukash alabileceğini, bunları birbirine çevirebileceğini, bu hesaplarla kontör alabileceğini görebilömeli
işnet gibi bir sistemden canlı destek olmalı
kurumsal sayfamızı görebilmeli (vergi levhası bilgileri v.s.)
Sitede toplam kaç t.l. lik işlem yapıldığı opsiyonel olarak gösterilmeli.
Benim çekeceğim videolar eklenebilmeli
Üye girişi yapan
Alertpay, paypal ve ukash satınalmak için butonlar görmeli
alacağı hesabı işareledikten sonra hangi hesapla ödeme yapacağını işaretlemeli
bunların dışında kontör yüklemek isterse operatörünü, numarasını girmeli ve ödemesini istediği hesapla geçmeli (kontör tarafımdan manuel geçilecek)
Üyeler kayar yazı halinde her bölümde site duyurularını görmeli
Bu scripti yazarım diyenler tekliflerini pm atsın. Tüm pm lere dönülecek. Ödeme iş bitiminde yapılacak.
Rakamda uçmayalım arkadaşlarım.
Multi Topctir
üye olmadan
Siteye giren ana sayfada alertpay, paypall, ukash alabileceğini, bunları birbirine çevirebileceğini, bu hesaplarla kontör alabileceğini görebilömeli
işnet gibi bir sistemden canlı destek olmalı
kurumsal sayfamızı görebilmeli (vergi levhası bilgileri v.s.)
Sitede toplam kaç t.l. lik işlem yapıldığı opsiyonel olarak gösterilmeli.
Benim çekeceğim videolar eklenebilmeli
Üye girişi yapan
Alertpay, paypal ve ukash satınalmak için butonlar görmeli
alacağı hesabı işareledikten sonra hangi hesapla ödeme yapacağını işaretlemeli
bunların dışında kontör yüklemek isterse operatörünü, numarasını girmeli ve ödemesini istediği hesapla geçmeli (kontör tarafımdan manuel geçilecek)
Üyeler kayar yazı halinde her bölümde site duyurularını görmeli
Bu scripti yazarım diyenler tekliflerini pm atsın. Tüm pm lere dönülecek. Ödeme iş bitiminde yapılacak.
Rakamda uçmayalım arkadaşlarım.
Multi Topctir