Ücretli üyelikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlaCK_and_WHiTe

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
28
Merhaba gördüğüm kadarıyla burada ücretli üyelik var ama kullanan yok. Fiyatlarını düşürürseniz benim görüşüm ben dahil birkaç arkadaş daha alacaktır.

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
En az 3-4 kez indirime gidildi,şuan gayet cûzi miktarda 5$ veremicek webmaster'da yoktur sanırım :)

BlaCK_and_WHiTe

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
28
3 Aylık 5$ yanlış hatırlamıyorsam şu an. Bu birçok foruma göre yüksek. Diğer forumlara kıyaslarsak yüksek. Ortalama 4 kata yakın.

X

Xman

Misafir
3 Aylık 5$ yanlış hatırlamıyorsam şu an. Bu birçok foruma göre yüksek. Diğer forumlara kıyaslarsak yüksek. Ortalama 4 kata yakın.

Serbest piyasa ekonomisi üstadım ;) 1 yıllık alırsanız %25 indirimle 15 dolardan alabiliyorsunuz. paypal sorununuz varsa yardımcı olabilirim..

BlaCK_and_WHiTe

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
28
Üstadım o zaman olan sayının azlığı ile yetinirler. Serbest piyasa ekonomisi çok satılan birşeyin fiyatının çok az satılan birşeyin fiyatının az olması gerektirmez mi? Bakıyorum son konulara 3-4 tane çıktı diğer forumlarda gold vs. üyelik alanlarda burada almamış.

T

trgy

Misafir
Fiyatlarda yeterince indirime gidildi. Lütfen bu konuda artık daha fazla konu açılmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5