İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz: Basit Bir Maskot...

omro

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle özür dilerim.

Bana maskot lazım bir özel-canlı maskotu yapar mısınız. örneğin karınca ama çok farklı sanki canlıymış gibi birşeyde çizilebilir.Yalnız Elinde kalem olacak ve transplant ve #cc0033 kodlu çizim Psd olarak

Böyle birşey istediğim için özür dilerim,mecburluktan sürekli arıyorum ama bulamıyorum kendimde denedim beceremedim.

saygılar.

zefir-i grizan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle özür dilerim.

Bana maskot lazım bir özel-canlı maskotu yapar mısınız. örneğin karınca ama çok farklı sanki canlıymış gibi birşeyde çizilebilir.Yalnız Elinde kalem olacak ve transplant ve #cc0033 kodlu çizim Psd olarak

Böyle birşey istediğim için özür dilerim,mecburluktan sürekli arıyorum ama bulamıyorum kendimde denedim beceremedim.

saygılar.

Konu başlığı " Basit Bir Maskot" fakat bu istekleriniz gayet zahmetli bir çalışma. Ayrıca konunuz yanlış yerde. Eğer bu tarz bir şey yaptırmayı düşünüyorsanız biraz bütçe ayırmanız gerekecektir.
İyi forumlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.