İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz botlu video scripti hücum

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
merhaba

script kendime aittir ve özel olarak yazdırılmıştır sitemi kapattığım icin satmak yerine dağıtmaya karar verdim scriptin özelliklerinden biraz bahsedelim.

script asp + mssql veritabanı ile calısıyor ve full seoludur ziyaretciler siteye uye olup kendi favori videolarını secebilip isdedikleri zaman hic arama yapmaya gerek duymadan favori sayfasından isdedikleri videoya ulaşabiliyorlar ayrıca scripte entegre edilmiş birde youtube botu var admin panelinden herturlu islem yapılabiliyor ayrıca scriptte entegre edilmiş birde player var videolar youtube playeri yerine bu playerden goruntuleniyor scriptte etiket sidemide var

not: Veri tabanı mssql ile calışmaktadir scriptle beraber 50,000 den fazla video geliyor :) buraya dikkat mysql değil ''mssql'' veritabanını mssql enterprise manager ile restore etmeniz gerekmektedir

repleri unutmayın:) :D

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
rep vermeyenleri yazıyorum bi kenara ona gore :D

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
siteyi kapattığım icin demosu yok google cache den bakabilirsiniz

google cacheden şöyle bişey buldum resimlerin hepsi gorunmuyor ama :)

mywetting 3 senedir bu forumdayım senin anlayamayacağın kadar cok şey kattı bana burası :)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
script mysql ile değil mssql ile calışıyor veritabanı yapısını mysql e cevirmeye calışıp bozmayın

kreps

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Botun bütün yetkileri iptal edilmiştir. Artık botsuz bir script dağıtıyosun.

Kolay gelsin.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
madem botsuz script kullanıyorum botun parasını geri ode o zaman arkadaşım hem bize sat sonra bedava forumlarda dağıt bozulan botu onartmak icin beşinden koştuğumda capası gelmiş birde - idrader veriyo saygısız

kreps

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne alakası var sana bot sattık daha sonra başka bir scripti ve botu ben burada dağıttım. Senin botunu burada kimse dağıtmadı neden anlamak istemiyosun.
Senin botun yazıldı + admin paneline entegre edildi. Benim dağıttığım ile senin scriptin ve botun ne alakası var. Senin burada dağıttığın script bende aylardır duruyor. Şimdi alışveriş gereği bende olan scriptini ben burada dağıtsam ne diyecektin çok merak ediyorum.
İki lafından biri paramı ve o zaman. Ne parası istiyosun daha

Botu kullandın. İçerik ekledin hit yaptın beraberinde gelir elde ettin.
Paranı ben geri verdikten sonra bütün bu elde ettiklerini nasıl telafi edeceksin bana karşı ?

Burda scriptini kaç kişi indirdiyse içindeki botların parasını bana geri ödeyebilecekmisin ?

Burda popülerlik adına paylaşım yaparak rep topluyosun. Bütün bu replaeri - ye çevirebilecekmisin.

Hayır..

O zaman sus işine bak
Bir dahada iznin ve hakkın olmayan birşeyi dağıtmaya kalkma kardeşim. Lafınıda alırsın itraderide

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
botun başkası tarafından mareze düşürültükden sonra dağıtıldığını kendin yazdın
+ olarak sen sattın ben aldım hit yapıp para kazandıysam kendi becerimle yaptım kazandım kazandığım para seni ilgilendirmez madem botun haklarını iptal ediyorsun parasınıda tıpış tıpış odeyeceksin tereyağ gibi uste cıkaya calışma boş yere

kreps

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne adamsın sen laf anlamıyosun. Bot bu kardeşim isteyen yazdırırz defalarca yazdırığı kullanır. Her scripte ayrı bot yazılır. Sana verdiğim ile dağıttığım farklı şeyler. Tıpış tıpış ne parası istiyosun sen. Msn de söyledim botun videoalani.com domaininde çalışmaya devam edecektir. Diğer domainlerde çalışmaz. Anladın sanırım istersen msn de tercüme edeyim tekrardan.

Dağıtmaya devam kolay gelsin. Scripti indiren arkadaşlar bot için irtibata geçerse yardımcı olurum.

Mesajını editle ve botsuz dağıtımını yap. Yoksa bende botu onarıp botlu dağıtmaya başlarım.

Kolay gelsin.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
kreps adlı arkadaşın yuzunden linki kaldırıyorum şimdiye kadar indirienler kullanabilirler scripti

kreps

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kullanabilirler ama botsuz !

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı cümle webmasterden özür diliyoruz.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
bu forumda herhangibir paylaşım başlığı bu şekilde baltalanırsa linki kaldırmak en doğal hakkım diye düşünüyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.