İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ÜCRETSİZ: Facebook Sayfanızı Günde 500 Kişi Beğensin

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Merhaba arkadaşlar, bilmeyenler için yazıyorum http://twiends.com/facebook sitesi ile facebook sayfalarını beğenip kredi kazanıyorsunuz, ve kazandığınız kredi kadar sizin sayfalarınıza beğeni alabiliyorsunuz.

Günde 500 beğeni geldiğine bizzat şahit oldum, umarım işinize yarar ;)

Detaylı açıklama: http://ermandogan.blogspot.com/2011/02/twiends-ile-facebooktwitter-ve.html

Not: Site forumdan bigado hocamındır, bende ondan öğrendim bu siteyi, onun için kendisinin blogspot sitesini vermeyi uygun gördüm, saygılar...

aspire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Oylede begenenler hep yabanci oluyor .

tbab

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Evet işe yarıyor arkadaşlar genelde şuan yabancı kişi sayısı fazla olduğu için ingilizce içerikli sayfalarınız var ise daha iyi oluyor fakat "same country" diyerek sadece kendi ülkenizden de beğeni kazanabiliyorsunz...

2pac

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ooo ciddimisin arkadaşım ya günde yarım saat uğraşarak 500 yabancı üye çekebilirmiyim yani sayfama :O :O :O bu sistem zor ve karışık değil dimi ?

2pac

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
hayır her sayfa ayrı kredi veriyor minimum 2 maksimum 10 kredi bunu sayfa sahipleri ayarlayabilir

UykusuzNagme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Arkadaşlar hiç bir faydası yok,sadece sayfayı şişirmeye yarıyor,ben yaptım hğiç bi faydasını göremedim sildim gitti sayfayı.

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
çok önceleri denemiştim işe yaradı ayrıca twiends i sitelerinize hit olarakta kullanabilirsiniz.

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Yahu sosyal platformlarda önemli olan dilinizi bilip, yazdıklarınızın paylaşılmasıdır. He burdan 35 milyar ingiliz üye gelse ne olacak ki? Ne işe yarayacak ? Koskoca wm forumunda bu paylaşılmaz bence. Ha diyosan yok dai benim sayfam kalabalık gözüksün ama faaliyet 0 olsa da muhim değil :) buyrun.

2pac

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Yahu sosyal platformlarda önemli olan dilinizi bilip, yazdıklarınızın paylaşılmasıdır. He burdan 35 milyar ingiliz üye gelse ne olacak ki? Ne işe yarayacak ? Koskoca wm forumunda bu paylaşılmaz bence. Ha diyosan yok dai benim sayfam kalabalık gözüksün ama faaliyet 0 olsa da muhim değil :) buyrun.

haklısın hocam aslında :( ama üye arttırmak artık ölüm oldu arkadaşlarına önerme butonunu bile kaldırdı facebook herkese tek tek mesaj atmaktan bıktım koskoca 1 haftada 200 üye zor arttırıyorum tek tek msj atarak. artık başka yöntemler şart

konuralpd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Yardım

Grup eklemeye basıyorum profil resmi ve ismi çıkıyor altta Add a facebook page yazıyor ama içeriğinde sayfa yok sayfaları nereden bulacağım

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
uykusuzngame özür dilerim üstadım arattım aslında ama konu başlığını içerik ile alakasız yapmışsın sanırım o yüzden bulamadım arama esnasında.

Türk kullanıcılar tarafından yaygın olarak kullanılmaya başlanırsa gerçekten çok iyi bir sistem. Günde 4-5 kişide beğense yeni bir sayfa için çok iyi.

Detaylı anlatım içeren bir site ekliyorum ilk mesaja arkadaşlar ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.