C
Cadde64
Misafir
iyi günler...
Selam sayın bilteksis yetkilisi..
sanırım geçtiğimiz hafta sistemlerinize saldırı yapılmış..
Üzüldüm doğrusu...
O gün sitemde bir sorun oluştu sanırım sistemleriniz ile ilgili..
Hatayı çözdüm sayılır bir iki işlem yapmak için cpanele erişmem gerekiyor ama cpanele giremiyorum girdiğimde lisans hatası vermekte...
Kaç gündür bu şekilde bir hata alıyorum...
Siteniz bakımdaydı açılınca cpanel sorunumla ilgili ticket attım..
Sitenizin bir yetkilisi (isim verebilirim isterseniz..) free hosting desteğimiz yok dedi..
Bende dedim ki bu hata ile beraber ftp ile ilgili yaşadığım bir sorunu ticket olarak bildirdim bana sorun listemize ekledik dediniz o zaman destek vardı şimdi yok mu dedim..
Ben boş konuşuyormuşum gibi beni dikkate almaz bir tavırla tek söylediği free hosting desteğimiz yok..
İyide ben ek bir özellik istemiyorum ki..
Verdiğiniz panele erişemiyorum,verdiğiniz hostu kullanamıyorum...
Koskoca Bir firmanın biz free desteği vermiyoruz demesi garip geldi bana,iyide free de olsa o senin hizmetin sorunda senden kaynaklı..
Destek vermiyeceksen niye kampanya başlatıyorsun ki?..
Sorunum ile ilgilenebilirseniz sevinirim saygılarımla...
Hatanın Ekran görüntüsü :
Selam sayın bilteksis yetkilisi..
sanırım geçtiğimiz hafta sistemlerinize saldırı yapılmış..
Üzüldüm doğrusu...
O gün sitemde bir sorun oluştu sanırım sistemleriniz ile ilgili..
Hatayı çözdüm sayılır bir iki işlem yapmak için cpanele erişmem gerekiyor ama cpanele giremiyorum girdiğimde lisans hatası vermekte...
Kaç gündür bu şekilde bir hata alıyorum...
Siteniz bakımdaydı açılınca cpanel sorunumla ilgili ticket attım..
Sitenizin bir yetkilisi (isim verebilirim isterseniz..) free hosting desteğimiz yok dedi..
Bende dedim ki bu hata ile beraber ftp ile ilgili yaşadığım bir sorunu ticket olarak bildirdim bana sorun listemize ekledik dediniz o zaman destek vardı şimdi yok mu dedim..
Ben boş konuşuyormuşum gibi beni dikkate almaz bir tavırla tek söylediği free hosting desteğimiz yok..
İyide ben ek bir özellik istemiyorum ki..
Verdiğiniz panele erişemiyorum,verdiğiniz hostu kullanamıyorum...
Koskoca Bir firmanın biz free desteği vermiyoruz demesi garip geldi bana,iyide free de olsa o senin hizmetin sorunda senden kaynaklı..
Destek vermiyeceksen niye kampanya başlatıyorsun ki?..
Sorunum ile ilgilenebilirseniz sevinirim saygılarımla...
Hatanın Ekran görüntüsü :