İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz Hosting ve Alan Adı

GMasterTR

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Merhaba arkadaşlar bugun sizlere hiç bir ücret ödemeden hosting ve alan adı almayı anlatacağız fakat alan adı değince ücretli alan adı değil firmanın sağlamış olduğu ücretsiz alanlardıdan bahsediyor. Ama hosting tamamen ücretsizdir tabiki oda belirli sınırlamaları var isterseniz makul bir ücret karşılığında üyeliğinizi yükseltebilirsiniz.

Elinizde kullanmadığınız alan adlarımı mevcut onları değerlendirebilirsiniz, Bende şuanda 32 adet boşta alan adı var zamanla değerlendireceğim nede olsa ücretsiz hosting yapacağımız sitelerede bir adet reklam koyarız ayıp olmasın 40 yakın site açmış olacağız reklamlarınıda yapalım

Hosting firmasının en güzel özelliklerinden bir tanesi türkçe forumları var herhangi bir sorununuzu ister destek bildirimi ister forumdan sorabilirsiniz.

Normal bir hostingden hiç bir farkı yoktur.

Güle Güle Kullanın

NASIL ÜYE OLUR VE HOSTİNG ALIRIM

1. İlk olarak bu linke tıklayın ve kayıt formunu tıklayarak kayıt olun.
  2. Kayıt olduk üyeliğimizi onayladıysak şimdi giriş yapalım
  3. Sırası ile Kontrol Paneli >> Yeni Hesap Oluştur >> Ücretsiz >> Sipariş Ver
  4. Eğer kendinize ait Alan Adınız varsa Alan Adı Radyo Butonuna Tıklayara kullanabilirsiniz NS adresilerini Konun Altına yazacağız
  5. Eğer kendinize ait Alan adınız yoksa Alt Alan Adı Radyo Butonuna tıklayara ücretsiz alan adı alabilirsiniz
  6. Şifreyi felan yazdık, Güvenli Resmini doğruladık ve tamamdır.
  7. Artık bir siteniz oldu.

%C3%9Ccretsiz-Hosting-ve-Alan-Ad%C4%B1.png

Eğer Kendinize ait alan adınızı kullanıyorsanız alan adınızı aşağıdaki​

1. ns1.hostinger.web.tr
  2. ns2.hostinger.web.tr
  3. ns3.hostinger.web.tr
  4. ns4.hostinger.web.tr

ÜCRETSİZ HOSTİNG GENEL ÖZELLİKLERİ

%C3%BCcretsiz-host.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Crossfire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sürekli eposta gönderiyorlar paketini yükseltin diye. Halbuki paketi aşmadım daha.

yoldasimol

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sistem için teşekkürler. Fakat joomla 3.0 kurulumu yapamadım.

"Hata mesajı yok. Fakat free quickstart temasını kurarken mysql ve bilgi kontrol ekranından sonra ileri gidilmiyor. Tekrar kontrol ekranına dönüş alıyorum.

Joomla geri sürümleri destekliyor. Yeni sürümü desteklerse premium almak için referans link sistemini bile kullanabilirdim.."

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.