• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

Ücretsiz İndesign Nasıl İndirebilirim?

Bilgiler
Reaction score
0
94 Aydır Üye
Epey aradım ancak bir türlü bulamadım. İndesign cc 2017 ücretsiz nereden indirebilrim. Yardımcı olabilecek var mı?

Bilgiler
Reaction score
0
84 Aydır Üye
Ücretsiz 1 aylık deneme sürümünü indirebilirsin..Fakat satın almak ve bütün programları güncel kullanmak istersen 60 tl lik bir paketi var adobe'nin. Öğrenci veya öğretmensen aylık 60 tl ye bütün programları kullanabilirsin.

Asi P@tron

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
1
Şube
Amasya
140 Aydır Üye
Epey aradım ancak bir türlü bulamadım. İndesign cc 2017 ücretsiz nereden indirebilrim. Yardımcı olabilecek var mı?

İstersen Tüm Adobe Programları İçinde + Flash Bellek (16 GB ) Dahil

Kargosu Senden İstersen Kapıda Ödeme Yöntemiyle Gönderebilirim.

Fiyat : 150 TL

aligkhan

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
1
Şube
İzmir
54 Aydır Üye
Hocam indesign katılımsız indir diye yazarsanız googleye indirme siteleri karşınıza çıkacaktır.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.