T
themaniac
Misafir
hocam bende Hosting satisi yapmaktayim IKRA Hosting, bilenler bilirler. Benim hostumda da bedava verdigim insanlar oldu ama sonra sponsor hosting olayini bitirdim artik vermiyorum. Cunku geri donusu cok alamadim. Zamani dolanlar hostunu baska bedava hosta tasidiklari icin.
Neyse gel gelelim senin bu arkadaslarin hostunu silmene. BUNA HAKKIN YOK HOCAM
Bedava verdim istedigim gibi silerim de diyemezsin. Madem adam kurmamasi gereken birsey kurmus. Suspend yaparsin, sonra da dersin ki hocam bunu silmeni istiyorum. Uyarirsin. Sonrada silinir o script adam devam eder kullanmaya.
Bedava verilen hostinglerde mutlaka bir kisitlama vardir. Olmazsa olmaz zaten. Yoksa nereye kadar dayanabilirsin. Ben halen 4aylik bedava limitsiz hosting veriyorum ama kurumlara. sahislara degil.
Bu arkadas icin demiyorum genel soyluyorum.
BEDAVA BILE OLSA kiminle ne is yaptiginiza dikkat edin. eTicaret'ine bakmadan alisveris yapmayi 2 kere dusunun.
Neyse gel gelelim senin bu arkadaslarin hostunu silmene. BUNA HAKKIN YOK HOCAM
Bedava verdim istedigim gibi silerim de diyemezsin. Madem adam kurmamasi gereken birsey kurmus. Suspend yaparsin, sonra da dersin ki hocam bunu silmeni istiyorum. Uyarirsin. Sonrada silinir o script adam devam eder kullanmaya.
Bedava verilen hostinglerde mutlaka bir kisitlama vardir. Olmazsa olmaz zaten. Yoksa nereye kadar dayanabilirsin. Ben halen 4aylik bedava limitsiz hosting veriyorum ama kurumlara. sahislara degil.
Bu arkadas icin demiyorum genel soyluyorum.
BEDAVA BILE OLSA kiminle ne is yaptiginiza dikkat edin. eTicaret'ine bakmadan alisveris yapmayi 2 kere dusunun.