İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz - Limitsiz Web Hosting

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

themaniac

Misafir
hocam bende Hosting satisi yapmaktayim IKRA Hosting, bilenler bilirler. Benim hostumda da bedava verdigim insanlar oldu ama sonra sponsor hosting olayini bitirdim artik vermiyorum. Cunku geri donusu cok alamadim. Zamani dolanlar hostunu baska bedava hosta tasidiklari icin.
Neyse gel gelelim senin bu arkadaslarin hostunu silmene. BUNA HAKKIN YOK HOCAM
Bedava verdim istedigim gibi silerim de diyemezsin. Madem adam kurmamasi gereken birsey kurmus. Suspend yaparsin, sonra da dersin ki hocam bunu silmeni istiyorum. Uyarirsin. Sonrada silinir o script adam devam eder kullanmaya.
Bedava verilen hostinglerde mutlaka bir kisitlama vardir. Olmazsa olmaz zaten. Yoksa nereye kadar dayanabilirsin. Ben halen 4aylik bedava limitsiz hosting veriyorum ama kurumlara. sahislara degil.
Bu arkadas icin demiyorum genel soyluyorum.

BEDAVA BILE OLSA kiminle ne is yaptiginiza dikkat edin. eTicaret'ine bakmadan alisveris yapmayi 2 kere dusunun.

Crossfire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Numunemisin sen yukarıda açıklamamı yaptım eski bir konuyu hortlamaya gerek yok

Rakip firmasın anladık yukarıda açıklamamı yaptım.

Domain reg tarihine bak önce 2006 alan adı kayıt tarihim

İşine bak 2011 de kayıt olmus domain toysun daha hadi bakim.

Hadi şimdi çık bakim konumdan.

T

themaniac

Misafir
Bende ona binaen dedim zaten arkadasim. Ben Iyinet'te calismiyorum zaten. Benim icin calisan arkadaslar zaten calisiyorlar. Ben artik musteriyle direk muhattap olmuyorum ama sana tecrubeli biri olarak bir nasihat edeyim dedim. Insanlarin hostunu silmeden once uyarmalisin dedim ama anlasilan anlamayacaksin. Neyse yolun acik olsun

Crossfire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Her konuya böyle salça olmaya gerek yok.

Bende eleştri yapabilirim ikra hosting sitesi berbat tasarım olarak.
Uzun bir süre site bakımda kaldı girmiyordu siteye.

Almış bir reseller hosting satmaya başlamış 2011'de başlamış diger firmalara muhalefet yapıyor.

Whois sorgulatırsanız ikrahosting myresellerhome.com buradan almış reseller'i.

Eleştiri yapacaksak bende yapayım.

Her firmanın sözleşmesi vardır bilmiyorsun heralde.
Orada yazar şu şu maddelere uyulmazsa hosting uyarılmaksızın kapatılır.

Resellerden hosting sattıgınız için normaldir ne sözleşme nede birşey göremedim sitenizde.

Bana öneri vereceksen pm'den uyarabilirdin. Eski bir konuyu hortlatmaya gerek yok diye düşünüyorum.

T

themaniac

Misafir
Kardesim senin insanlara nasil sozlesme gosterdigini bilmiyorum ama benim sitemde bir insan satin alirken host paketini secip musteri kaydini yaptirdiktan sonraki sayfada IKRA Hosting Hizmet Sozlesmesi karsisina cikiyor. Term of Service olarak yaziyor yukarida. simdi link de vericem. oku sende ogrenirsin belki birseyler.
http://ikrahosting.net/ec/signup.php?step=1&clienttype=5

Ayrica musterilerime 30gun para iadesi veriyorum ben. Bu host kapatma olayini insallah para aldigin musterilerde de yaparsin ve paralarini iade edebilirsin.

Daha yazmayacagim cunku konu cok uzadi. ben sadece dusuncemi dile getirmek istedim, hayirli isler dilerim. Ko

Crossfire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bir Allah'ın selamı verseydin öyle yapsaydın önerini.

Neyse Allah utandırmasın diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.