İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz Reklamımı Yapıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keinstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ücresiz olarak reklamımı yapıcak bir arkadaş arıyorum yani 5-10 dakika reklamımı yaparmısın birşey kaybetmezsiniz yalvarmıcam isterseniz pm ile sayfa linkini atabilirim.

ulkembetil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeşim kim senin bedava reklamını neden yapsın ki ??

asi1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırsever biri çıktı

sözkonusu sayfa terör karsıtı ıcerıklı bır sayfa oldugu ıcın ucret almayı dusunmedım ama hesabım kapandıgı ıcın ve sayfalarımda baska yönetıcılıkler olmadıgı ıcın suanlık reklamı yapamıyorum arkdas kusuruma bakmasın kendısıne pm yoluylada durumu aktardım..

N

nuri3778e

Misafir
he öle bişey varsa yardım eden çok olur tabi . ücretsiz reklamımı kim yapar die pattan ortaya laf atılınca neden yapayım ki diyor insan haliyle

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
arkadaşlar ücresiz olarak reklamımı yapıcak bir arkadaş arıyorum yani 5-10 dakika reklamımı yaparmısın 1- birşey kaybetmezsiniz 2 - yalvarmıcam isterseniz pm ile sayfa linkini atabilirim.

içeriğini şurada bir paylaş bakalım! nedir neyin nesidir bu reklam??? , Adamlar, ne reklamı yapacağım diye senin peşine düşmek zorunda kalmasın hem işi bedavaya getir hem de adamları peşinden koştur , insanı sinirlendirmekten başka bir şey yapmıyorsun , birşey kaybetmezsiniz , yalvarmayacağım , bedava reklamımı yap. oh ne ala ne ala sonra niye avrupa birliğine giremiyoruz diyorsunuz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.