İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz, Reklamsiz, 100gb Trafik, 1.5 GB Alan, Sınırsız Alt Domain ve...

mazzoposaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkese selam,

Ücretsiz, Reklamsız, 100gb Trafik, 1.5 GB Alan, Sınırsız Alt Domain Kaydı yapabileceğiniz şahane bir hosting firması. %99 gerçek zamanlı güncel...
Sadece bir kez üye oluyorsunuz ve her bir domaini kolayca ekleyip sitenizi oluşturabiliyorsunuz.
Hazır site aracı da var, süper gelişmiş ve kullanıcı dostu yönetim paneli de var. Ayrıca, birçok ücretsiz hosting firması çok dandik bir hizmet verdiği halde Türk kullanıcıları yasaklılar listesinde tutarken bu firmanın kapıları yıllardır bize açık ve forumlarında da teknik yardım isteyenlere karşı oldukça ilgililer.

Dahası, 1.5gb alan ve 100gb trafik limiti hesabınız için değil her bir domaininiz için geçerli. Yani, tüm kotayı domainleriniz ortaklaşa olarak tüketmiyor. Her biri için ayrı bir kotanız var.
Çoğu hosting firması bunun 10 da 1 ini, pahalıya satarken siz bu mükemmel hizmetten bedavaya yararlanabilirsiniz.

Dahasu var hatta...

Lafı daha fazla uzatmadan;

Buraya Tıklayarak kendiniz testedebilirsiniz..

Hayırlı olsun!

gail

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
ücretsiz hosting'de olmayan özelikler.
Advanced Site Builder
Support by Phone, Live Chat
Assistance in Installing Scripts
Help in Developing Your Website
Ruby On Rails
Anonymous FTP Access
CGI Scripts
Mailing Lists
SMTP Server
AWStats (Real Time Stats)
Webalizer Stats
Shared SSL
Private SSL
SSH Access
Perl
Python

mazzoposaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ücretsiz hosting'de olmayan özelikler.
Advanced Site Builder
Support by Phone, Live Chat
Assistance in Installing Scripts
Help in Developing Your Website
Ruby On Rails
Anonymous FTP Access
CGI Scripts
Mailing Lists
SMTP Server
AWStats (Real Time Stats)
Webalizer Stats
Shared SSL
Private SSL
SSH Access
Perl
Python

Sanırım hosting satışı yapan birisiniz.

Benim tanıttığım hosting hizmeti normal şartlarda ihtiyaç duyulan özelliklerin %95 ini karşılıyor.
Ama bilindik bir çok hosting hizmeti, ücretli veya ücretsiz farketmez; bu özelliklerin yanından bile geçemiyor. Çok gerekirse size uzunca bir liste sunabilirim burada. Ayrıca, eksik diye listelediğiniz özelliklerin bir çoğu gereksiz ve onların bir çoğunu sırf o konularda uzmanlaşmış sitelerden ücretsiz temin etmek mümkün. Yani listenin sadece %20-25 lik kısmı gerçekten ihtiyaca yöneliktir ama, olmasa da olur.

Asıl vurgu yapacağım nokta ise şudur:

Burada insanların gereksinimlerine mükemmel fayda sağlayacak, çok kaliteli bir hizmeti tanıttım ve gerçekten bir çok kişiye ilaç gibi gelecek birşey. Hatta kendim tam olarak 34 websitesi sunuyorum bu hosting üzerinden; alışveriş sitesi, film sitesi, online oyun sitesi vs. var aralarında. Bu da demek oluyor ki hem kullanışlı hem de çok verimli bir hizmet.

Eğer hosting firmalarına bir eleştiri sunacaksanız, bunu benim gibi faydalı olmak isteyenlerin konularını baltalayacak şekilde değil de ayrı bir konu açıp "hosting inceleme" gibi başlıklar altında yapmanız hem daha uygun hem de kibarca olacaktır.

Saygılar!

gail

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
allah göstermesin hosting satışı yapmıyorum.
insanlarla uğraşamam.
yok chmod ayarı nasıl olur
bana bu scripti kurarmısınız...
gibi alakasız alakasız soruların geleceğini bildiğim için o kadar yatan sunucu
var bir defa bile düşünmedim hosting satışı yapmayı.

yeni başlayan arkadaşlar için ideal.
7 yıldır ücretsiz hosting servisi sağladıklarınıda belirtmişler.
sadece benim desteklenmeyen özelikleri not geçmemin sebebi.
bu özeliklerde hosting arayışında olan arkadaşların işine yaramıyacağı.
saygılarımla.

mazzoposaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dünyada birçok ücretli hosting servisinden çok daha kaliteli bir hizmeti bedavaya sunuyor.
Lütfen ilginiz yüksek olsun! :harika:

barikat87

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu server sitesi önceden çok iyiyidi ama sonradan cıvıttı. büyük dosya gönderimi olmuyor ftp de kopukluk oluyor önermiyiorum kimseye... 7 24 dosya aktarımı yok ve okuma yazma hatası veriyor dosyalarınızı ftp ye aktarırken.konu gereksiz

mazzoposaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu server sitesi önceden çok iyiyidi ama sonradan cıvıttı. büyük dosya gönderimi olmuyor ftp de kopukluk oluyor önermiyiorum kimseye... 7 24 dosya aktarımı yok ve okuma yazma hatası veriyor dosyalarınızı ftp ye aktarırken.konu gereksiz

FTP dosya aktarımı sırasında kopmalarla en kaliteli hosting hizmetinde bile karşılaşılır. Bunu aşmak için de FTP clienti üzerinde dosya aktarım modunu "pasif" olarak ayarlamanız gerekir. Bu kadar basit bir ayarı yapmayı bilmiyorsanız, "konuya yaptığınız yorum" gereksizdir. Ayrıca cıvıtan hosting firması değil kullanıcılardır. Gereksiz dosya depolaması yapılmasın, paylaşımlı hosting olmasından dolayı adil kullanılsın diye dosya boyutu sınırlandırılmış. Bu haliyle de dünya çapında tüm kullanıcılarını memnun eden bir hizmettir. Bizzat ben 34 websitesini bu host üzerinden sunuyorum.
Ayrıca, 1.5gb (her bir domain için ayrı ayrı 1.5gb) alan, reklamsız, 100gb aylık trafik ve daha onlarca premium özelliği "bedava"ya veriyorlar. Bunu da beğenmeyen varsa buna bulup da bunamak denir.

Sırf çamur atmak için yorum yapmayın. Bu kadar güzel bir hizmeti tek kuruş bile vermeden yararlanmak mükemmel birşey. Bir sürü insana faydası olacak birşey hakkında ileri geri yorum yapmayın, yazıktır. Ayrıca, web hosting konusunda teknik bilgilerinizi geliştirip daha sonra sistem eleştirileri yapmanız kendi adınıza iyi birşey olur.

En önemlisi de;

Emeğe, paylaşıma saygı!!

Not: Burada konuyu baltalamak veya zaman geçirmek için tartışma ortamı yaratılmaması ve mesaj kirliliği olmaması için herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Beğenmeyen varsa forumdaki farklı konulara geçiş yapıp, oralarda zaman geçirebilir. Faydası olmayacak yorumlar yazmayınız, lütfen!!!

barikat87

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben bu server sitesini baltalamıyorum.ben de yıllardır kulandım hatta web sitelerimi barındırdım ama son aylarda belli başlı problem yaşanmıştır.gecen sen e üyelik almıyordu bu sene yeniden üyelik alıyor.ama ftp aktarımındaki problem giderilmemiştir. FTP clientile aktarılmasını biliyorum blmemiş olsaydım zaten yanıt vermezdim endişeniz olmasın.ben şimdi başka host firmasına aktardım o bence en mükkemmeli oda beleş 000webhost danda kaliteli... ftp progrmı ile 000webhosta aktaramazken host1free.com sitesine aktarılıyor bu web sitesi adını duydunuz değilmi....

mazzoposaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben yalnızca "FTP" kullanıyorum ve en ufak bir sıkıntı yaşamadım. "Passive Mode" ayarlarsanız problemsiz dosya aktarımı yaparsınız. En kullanışlı ftp clienti "Filezilla"dır ve dediğim ayarı yaparsanız ftp aktarımı sorunsuz olur.
Diğer hosting firmasını da biliyorum. Özellikleri güzel ancak, bir kaç kez denedim ve henüz hesap ayarlarını yaparken bile sunucu bağlantı sorunu yaşadım bir kaç kez. O sorunu aşmış olsam da siteme gelen ziyaretçilerin sayfa görüntülenememe sorunu yaşaması riskini göze alamam. Sonuçta ticari sitelerim var, hata lüksüm yok. O nedenle oradan vazgeçtim. Sonuçta, fena bir firma değil.

"000webhost" ile ilgili hiç bir sorun olmaması ise, tek tercihimin yine "000webhost" tan yana olmasını sağlıyor.

mazzoposaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler arkadaşım fakat free hostlar neredeyse nefes aldırtmıyorlar her şey yasak. Benim deyişimle milleti bedava host diye kandırıp paralı hosta zorlamak.. Siten hit çekmeye başladımı bi bakıyorsun illegal diye kapatıyorlar..

Adı üzerinde "yasak"; yasal olmayan herşeyin yasak olması gerekir zaten. Lisanssız script kullanıyor olmanız bile onlar tarafından yasaklanmanıza sebebiyet verir. Ayrıca her hosting firması ücretli veya ücretsiz farketmez, size üyelik şartları sunuyor ve siz onları okudup onayladığınızı belirtip ancak o zaman hizmeti kullanmaya başlıyorsunuz.

Artık, internette herkes eskisi kadar özgür olamıyor. Haliyle, sunucular da yasalara uymak zorunda çünkü kullanıcıların illegal içerikli siteler, lisanssız scriptler, uygunsuz ve kuraldışı hit kazanımları vs. karşısında çeşitli önlemler almak zorundalar. Bunu hem yasalara karşı görevleri olduğundan yapıyorlar hem de bunların paylaşımlı hosting sunucuları olması nedeniyle, diğer kullanıcıların faydalarını eksiltmemek adına yapıyorlar.

Diğer yandan, elbette "ücretsiz hosting" hizmeti ücretli olana nazaran çeşitli eksiklikler içerir. Ancak, burada paylaştığımız şey ücretsiz hostingler arasında hem hızlı olan hem de bir çok iyi özelliği bir arada barındıran bir firma.

Şunu (tıklayın) da denedim ancak php.ini dosyası üzerinde çoğu dinamik scriptin ihtiyaç duyduğu çeşitli özellikler kapalı. Buna ek olarak, bazen sunucu hatası ile karşılaşılabiliyor ve bu kalıcı da olabiliyor.

Burada paylaşmış olduğum (tıklayın) sunucuda ise o sıkıntı da yok. Herkesin denemesini tavsiye ederim. Özellikle de sponsor hosting bulmakta sıkıntı çekenlere birebir. Denemek parayla değil sonuçta. :)

s

Gamerozzie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Adı üzerinde "yasak"; yasal olmayan herşeyin yasak olması gerekir zaten. Lisanssız script kullanıyor olmanız bile onlar tarafından yasaklanmanıza sebebiyet verir. Ayrıca her hosting firması ücretli veya ücretsiz farketmez, size üyelik şartları sunuyor ve siz onları okudup onayladığınızı belirtip ancak o zaman hizmeti kullanmaya başlıyorsunuz.

Artık, internette herkes eskisi kadar özgür olamıyor. Haliyle, sunucular da yasalara uymak zorunda çünkü kullanıcıların illegal içerikli siteler, lisanssız scriptler, uygunsuz ve kuraldışı hit kazanımları vs. karşısında çeşitli önlemler almak zorundalar. Bunu hem yasalara karşı görevleri olduğundan yapıyorlar hem de bunların paylaşımlı hosting sunucuları olması nedeniyle, diğer kullanıcıların faydalarını eksiltmemek adına yapıyorlar.

Diğer yandan, elbette "ücretsiz hosting" hizmeti ücretli olana nazaran çeşitli eksiklikler içerir. Ancak, burada paylaştığımız şey ücretsiz hostingler arasında hem hızlı olan hem de bir çok iyi özelliği bir arada barındıran bir firma.

Şunu (tıklayın) da denedim ancak php.ini dosyası üzerinde çoğu dinamik scriptin ihtiyaç duyduğu çeşitli özellikler kapalı. Buna ek olarak, bazen sunucu hatası ile karşılaşılabiliyor ve bu kalıcı da olabiliyor.

Burada paylaşmış olduğum (tıklayın) sunucuda ise o sıkıntı da yok. Herkesin denemesini tavsiye ederim. Özellikle de sponsor hosting bulmakta sıkıntı çekenlere birebir. Denemek parayla değil sonuçta. :)

s

Kastettiğim o değildi file shareing komple yasak yani ne gezginler gibi ne de rapidshare gibi site açmana izin veriyorlar. Mesela bir blog açtın ve bir dosyanın kendi suncun üzerinden linkini paylaştın bu durum farkedilirse kapatabilirler. Ben bunu kastetmiştim :) yoksa hostingleri güzel ve kazanç sağlayabiliyorsun.

mazzoposaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kastettiğim o değildi file shareing komple yasak yani ne gezginler gibi ne de rapidshare gibi site açmana izin veriyorlar. Mesela bir blog açtın ve bir dosyanın kendi suncun üzerinden linkini paylaştın bu durum farkedilirse kapatabilirler. Ben bunu kastetmiştim :) yoksa hostingleri güzel ve kazanç sağlayabiliyorsun.

Haklısınız, dosya paylaşım vb siteler konusunda biraz katı kuralları var. Risk almaktan fazla korktukları kesin. :)

gail

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
yani sonuçta bir kuruluşun ayakta durması için bir yerlerden para kazanması gerekir.
bunda mantıksız bir durum yok.
yukarda belirtilen tüm şartlar ücretli hosting firmalarında da var.
bedavaya ve şartsız xhamster,fileserver veya filesonic tarzı bir site için sınırsız reklamsız bir hosting firması varsa.
ben şuana kadar karşılaşmadım...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.