Ücretsiz: Wordpress Kurulum, Eklenti ve Tema. IYINET

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba Iyinet Kullanıcıları;

Sizlerin de, zamanınızı almadan direk konuya gireyim. Başlıkta gördüğünüz gibi aslında herşey güzel olacak.

Yaklaşık 3 aydan fazla (3 bucuk) yukarı üyelere Ücretsiz Wordpress kurulumu
, eklentisi, teması ve tamamıyla yardım amaçlı bir çalışma sergileyeceğim. Bu başlıktan sadece 10 kişi yararlanacaktır. Bana gelen 10'uncu pm'de son bulacaktır..
Kurmuş olacağım siteler kesinlikle; a****t,oyun,mp3 olmayacaktır. ***** sitelerle ilgilenmeyeceğim..
Vermiş olduğunuz siteler tarafımdan incelenecek ve uygun görüldüğü halde gerekli pm ile size geri dönüş yapacağım. Herşeyi baştan konuşalımda.. ;)

Kişisel siteler, Dizi Film siteleri, Hosting Firma siteleri ve Proje için siteler bir zararı yoktur..

Saygilarimla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
0
Onaylı Üye
Üye
Öncelikle konu için teşekkürler.
Yeni açtığım film sitesinin thumbnail ve upload sorunu için pm atıyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
Öncelikle konu için teşekkürler.
Yeni açtığım film sitesinin thumbnail ve upload sorunu için pm atıyorum.

Merhaba adapazarli;

Ftp'nizde wp-content klasörü içerisinde uploads klasörü olmadığından resim yükleme sıkıntısı yaşamışsınız. Gerekli dosyayı ben oluşturdum. Keyfle resimlerinizi yükleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

• Beğen
Reactions: Eif
0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba adapazarli;

Ftp'nizde wp-content klasörü içerisinde uploads klasörü olmadığından resim yükleme sıkıntısı yaşamışsınız. Gerekli dosyayı ben oluşturdum. Keyfle resimlerinizi yükleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Teşekkürler.
İyi çalışmalar.

Geri