1 =====================================================
SATILIK MODEM: TP-LINK 4 Portlu + Splitter Hediye
Marka ve model: TP-LINK TD-8840T
Özellikleri:
-4 portlu ethernet modem
-Adsl, Adsl2, Adsl2+ bağlantıları destekler
-Router desteği: Var
Yanında verilecekler:
-Splitter
-Ethernet kablosu
-CD
-Adaptor
Sadece çalıştığını göstermek için takıp denedim ve birkaçta indirme yaptım sorunsuz ve gayet güzel çalışmaktadır. Sıfır gibi ve az kullanıldı. Kalite olarak airties modemlerle aynı seviyededir.
Fiyat: 25 TL sabittir.
Ürünün kendi resimleri:
Tüm resimler için linkteki galeriyi inceleyebilirsiniz:
http://img413.imageshack.us/gal.php?g=89869165.jpg
2 ====================================================
BİGBOY 2GB Micro Secure Digital Kart + USB Kart Okuyucu
Ürün resimde apaçık görünüyor. 2GB micro sd kart ve kredi kartı inceliğince minicik kart okuyucusu. Marka Bigboy. Bendeki kart okuyucu beyaz yerine mavi renkte ve kutusunda. Kart okuyucusu ile istediğiniz micro sd kartı flaş disk olarak kullanabilirsiniz. Micro sd ve Micro sdhc kartlar destekliyor.
Fiyat: 15 TL
3 ====================================================
BLUETOOTH ve Ruj büyüklüğünde pille çalışan Adaptör
Bluetooth sıfırdan farksız sorunsuz her cihazla uyumlu çalışıyor. Driver yükleme derdi yoktur. Win xp, vista ve 7 otomatik tanır.
Fiyat: 10 TL
Bu da ruj büyüklüğünde yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz telefon adaptörü. Elimde sadece 2 adet nokia ince uç ve 1 adet nokia kalın uç bulunuyor. 1 kalem pil ile telefonunuzu kolayca şarj edebilir.
İnce uçlu kablolarında sanırım kırılmalar mevcut. İletişimsizlik olabiliyor ama kabloyu sabit tutup şarj edebiliyorsunuz. Ürün ücretsizdir.
===========================================
NOT: ÜRÜNLER TOPLU SATILACAKTIR. Parça parça satmıyorum.
ÖDEME ŞEKLİ: EFT veya nesine.com
SATILIK MODEM: TP-LINK 4 Portlu + Splitter Hediye
Marka ve model: TP-LINK TD-8840T
Özellikleri:
-4 portlu ethernet modem
-Adsl, Adsl2, Adsl2+ bağlantıları destekler
-Router desteği: Var
Yanında verilecekler:
-Splitter
-Ethernet kablosu
-CD
-Adaptor
Sadece çalıştığını göstermek için takıp denedim ve birkaçta indirme yaptım sorunsuz ve gayet güzel çalışmaktadır. Sıfır gibi ve az kullanıldı. Kalite olarak airties modemlerle aynı seviyededir.
Fiyat: 25 TL sabittir.
Ürünün kendi resimleri:

Tüm resimler için linkteki galeriyi inceleyebilirsiniz:
http://img413.imageshack.us/gal.php?g=89869165.jpg
2 ====================================================
BİGBOY 2GB Micro Secure Digital Kart + USB Kart Okuyucu

Ürün resimde apaçık görünüyor. 2GB micro sd kart ve kredi kartı inceliğince minicik kart okuyucusu. Marka Bigboy. Bendeki kart okuyucu beyaz yerine mavi renkte ve kutusunda. Kart okuyucusu ile istediğiniz micro sd kartı flaş disk olarak kullanabilirsiniz. Micro sd ve Micro sdhc kartlar destekliyor.
Fiyat: 15 TL
3 ====================================================
BLUETOOTH ve Ruj büyüklüğünde pille çalışan Adaptör

Bluetooth sıfırdan farksız sorunsuz her cihazla uyumlu çalışıyor. Driver yükleme derdi yoktur. Win xp, vista ve 7 otomatik tanır.
Fiyat: 10 TL

Bu da ruj büyüklüğünde yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz telefon adaptörü. Elimde sadece 2 adet nokia ince uç ve 1 adet nokia kalın uç bulunuyor. 1 kalem pil ile telefonunuzu kolayca şarj edebilir.
İnce uçlu kablolarında sanırım kırılmalar mevcut. İletişimsizlik olabiliyor ama kabloyu sabit tutup şarj edebiliyorsunuz. Ürün ücretsizdir.
===========================================
NOT: ÜRÜNLER TOPLU SATILACAKTIR. Parça parça satmıyorum.
ÖDEME ŞEKLİ: EFT veya nesine.com