- Reaction score
- 0
Merhaba değerli iyinet.com üyeleri,
Makale yazımlarında yeni bir devrim getiriyorum. Artık kazıklama devri kapandı. Kopyala + Yapıştır devri kapandı! Kelime hazneme güvendiğim için bu işe adadım kendimi. Sonuçta 3 günlük dünya, kimseyi kandırmaya gerek yok. Bir WebMaster sitesinde kategori görevlisiyim. Orada 9 kişiye bu işi yaptım. (Makale + SEO) İsteyenlere onun linkini atabilirim. (Referanslar aşağıdaki kişilerdir. Kişiler dediğim forumda yer almaktadır.)
100 Kelime + SEO Uyum = 2 TL
200 Kelime + SEO Uyum = 4 TL
300 Kelime + SEO Uyum = 6 TL
400 Kelime + SEO Uyum = 8 TL
500 Kelime + SEO Uyum = 10 TL
.
.
.
(Her +100 kelimede 2 TL artmaktadır)
# Mesela siz 100 kelimeli istediğiniz. Onu 100 kelimede bırakmam. Götürdüğüm yere kadar götürürüm. SEO uyumuna dikkat ederim. Kelimeleri özenle ve titiz bir şekilde cümle anlamını bozmayacak biçimde kullanırım.
# Ödemeler "Turkcell Mobil Ödeme" kontür ile olacaktır. Makale teslimiyatı sırasında ödeme alınır. Makale teslim edilir. Aylık işlerde fiyatlarda indirim vardır.
Ekleme: Günceldir arkadaşlar.
Makale yazımlarında yeni bir devrim getiriyorum. Artık kazıklama devri kapandı. Kopyala + Yapıştır devri kapandı! Kelime hazneme güvendiğim için bu işe adadım kendimi. Sonuçta 3 günlük dünya, kimseyi kandırmaya gerek yok. Bir WebMaster sitesinde kategori görevlisiyim. Orada 9 kişiye bu işi yaptım. (Makale + SEO) İsteyenlere onun linkini atabilirim. (Referanslar aşağıdaki kişilerdir. Kişiler dediğim forumda yer almaktadır.)
aea48300' Alıntı:Başarılı İşlem Teşekkürler
black diamond' Alıntı:makale yazdırıldı, başarılı
RiosenBeq' Alıntı:Maskot +logo+banner Başarılı Oldu
kubilay_oral' Alıntı:Post işi verildi. Kaliteli çalışıyor.
leon' Alıntı:Kendisi son derece iyi bir insan. Notebook ve teknoloji sitemde yazarlık görevindedir ve özgün makaleleriyle fazlasıyla güven vermektedir.
ender' Alıntı:çok saol yardımların için
By-ErDeM' Alıntı:Site SEO yaptırıldı. Makale yaptırıldı.
Baglumfrm' Alıntı:Teşekkürler saglam arkadaş
PauL' Alıntı:İstenilen Yardımı Kesinlikle Kesintisiz Olarak Verdi..
100 Kelime + SEO Uyum = 2 TL
200 Kelime + SEO Uyum = 4 TL
300 Kelime + SEO Uyum = 6 TL
400 Kelime + SEO Uyum = 8 TL
500 Kelime + SEO Uyum = 10 TL
.
.
.
(Her +100 kelimede 2 TL artmaktadır)
# Mesela siz 100 kelimeli istediğiniz. Onu 100 kelimede bırakmam. Götürdüğüm yere kadar götürürüm. SEO uyumuna dikkat ederim. Kelimeleri özenle ve titiz bir şekilde cümle anlamını bozmayacak biçimde kullanırım.
# Ödemeler "Turkcell Mobil Ödeme" kontür ile olacaktır. Makale teslimiyatı sırasında ödeme alınır. Makale teslim edilir. Aylık işlerde fiyatlarda indirim vardır.
Ekleme: Günceldir arkadaşlar.