Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maç bitti..
radyo dj'inin son sözü :
"Hakikaten yazık oldu , yakaladığınız pozisyonları gole çeviremezseniz , boş kaleye topu gönderemezseniz böyle yenilirsiniz işte."
Maçın D SMART ta yayınlanarak - pek çok seyircinin izleyememesinin sonucu olarak - GSye destek olarak yollanacak duygusal enerji den mahrum kaldı takım
Malesef galatasarayın UEFA şampiyonluğu ünvanı olan bir takım olarak kadrosunda oynayan 1 oyuncuyu bile bilmediğim bir takıma karşı bu sonucu alması ... üzücü.
Beşiktaşında GSnin de hakemdi düdüktü - bunları bırakıp - adam gibi transferlerle Parayı saçmadan israf etmeden - ii kadrolar oluşturmalarının vakti çoktan gelmiş.
maci seyrettim bourdoux macinin aynisi oldu gs gol atamiyor karsi takim geliyor ellini saliya saliya gol atiyor lincon oynadi ama vasati maci seyrederken icimde bisey vardi yenilince aha buymus dedim ama maci ikinci golde hatasi olan aykut ve 2:2 yakalacagi ani bulan arda gol atmadi atsaydi farkli olurdu ama hep ayni senarya turk takimlarimizda defans sifir kaleciler tercubesiz hadi hayirlisi bakalim neler olcak neler görecez daha...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5