- Açılan Konu
- 2
Merhaba,
Avrupa Futbol 2012 Şampiyonası için Ukrayna ve Polonya'da Stadyum yapılacak. Bu iş için yaklaşık 600-700 kişi aranıyor. İşveren firma bilgilerini ayrıntılı olarak aşağıda sunacağım. Firma sahibi benim saygı duyduğum bir abim. Benden gerekli yerlere ilan vermemi rica etti. Bir süre sonra gazetelerde ve İstanbul genelinde bir reklam ve ilan duyurusu olacağını bildirdi.
Çalışılacak yer;
Polonya - Varşova
Ukrayna - Kiev
Aranan vasıflar / kategoriler;
1. Kalıpcı
2. Su tesisatcısı
3. Kalörifer tesisatcısı
4. Dekorasyoncu
5. Sıvacı
6. Elektrikci
7. Kaynakcı
8. Aşcı
9. Amele
Bu vasıflarda toplanacak kişilerin başlarına 1 kişi sorumlu olarak seçilecektir.
Başvuru için gereken belgeler;
1. Kısa öz geçmiş ve bonservis
2. Sabıka Kaydı
3. Varsa Sigorta Numarası
4. Pasaport Numarası (Pasaport 2 veya 5 yıllık olacak)
5. İkamet Adresleri
6. Sağlık Raporu
7. Banka Hesap Numaraları
8. Geliş ve Gidiş bilet numaraları verilecek (*)
* Bilet ücretleri çalışmak isteyen kişi tarafından karşılanacak. Biletler varış yerinde firmaya teslim edilecek ve geri dönerken teslim alınacak (güvenlik ve tedbir amaçlı)
Başvuru Şartları ve bilgiler;
1. Yatma, yemek içmek ve tüm masraflar firmaya ait.
2. Saat ücreti 2 yıllığına, sözleşmeli, sigortalı ve zam olmamak şartıyla 7 Euro 20 Cent. (Aşçılar aylık 2400 Euro sabit aylık maaş alacaklar saatlik değil)
3. Vardiyalı çalışma olacak.
4. 1 kişi günlük 10 saat çalışacak.
5. Pazar günleri tatil.
6. Başvuru son tarih 15 Nisan 2010
7. İşe başlama tarihi 1 Mayıs 2010
Ek bilgiler;
�Stadyumun teslim edilmesi için verilen toplam çalışma süresi 18 milyon saat.
�Teslim tarihi / işin bitmesi gereken zaman 15 Ağustos 2011
�Bilet ücreti 460 Euro civarında
�Kişi başına 1200 Euro masraf ediliyor sadece işe başlaması için (teminat, güvenlik vs)
�Yakında belirtilecek bir zamanda, tanışma ve işi anlatmak için İstanbul ve Ankara'da toplantı düzenlenecek.
Firma Bilgileri;
Birol Metin
Schuman Metin Weiss
Uluslararası Vergi Numarası
324/5107/1566
İnsanların zarar görmemesi açısından düzenlenmiştir. // Trgy
Ayrıca istenilen belge ve bilgileri bu mail adresine gönderebilirsiniz.
Tamamen bana verilen bilgileri aktardım. Firma sahibi iyi biridir zaten konuşursanız ararsanız fikir edineceksiniz. Firmanın istediği işçiler, gerçekten çalışmak isteyen paraya ihtiyacı olan kişiler. Değişiklik olsun, bir bakayım belki olur belki olmaz gibi şeyleri kabul etmiyorlar. Zaten ciddi bir sözleşme imzalanacak.
Bana verilen bilgiler bu kadar. Daha fazlası için telefonları arayabilirsiniz. Çalışacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
Avrupa Futbol 2012 Şampiyonası için Ukrayna ve Polonya'da Stadyum yapılacak. Bu iş için yaklaşık 600-700 kişi aranıyor. İşveren firma bilgilerini ayrıntılı olarak aşağıda sunacağım. Firma sahibi benim saygı duyduğum bir abim. Benden gerekli yerlere ilan vermemi rica etti. Bir süre sonra gazetelerde ve İstanbul genelinde bir reklam ve ilan duyurusu olacağını bildirdi.
Çalışılacak yer;
Polonya - Varşova
Ukrayna - Kiev
Aranan vasıflar / kategoriler;
1. Kalıpcı
2. Su tesisatcısı
3. Kalörifer tesisatcısı
4. Dekorasyoncu
5. Sıvacı
6. Elektrikci
7. Kaynakcı
8. Aşcı
9. Amele
Bu vasıflarda toplanacak kişilerin başlarına 1 kişi sorumlu olarak seçilecektir.
Başvuru için gereken belgeler;
1. Kısa öz geçmiş ve bonservis
2. Sabıka Kaydı
3. Varsa Sigorta Numarası
4. Pasaport Numarası (Pasaport 2 veya 5 yıllık olacak)
5. İkamet Adresleri
6. Sağlık Raporu
7. Banka Hesap Numaraları
8. Geliş ve Gidiş bilet numaraları verilecek (*)
* Bilet ücretleri çalışmak isteyen kişi tarafından karşılanacak. Biletler varış yerinde firmaya teslim edilecek ve geri dönerken teslim alınacak (güvenlik ve tedbir amaçlı)
Başvuru Şartları ve bilgiler;
1. Yatma, yemek içmek ve tüm masraflar firmaya ait.
2. Saat ücreti 2 yıllığına, sözleşmeli, sigortalı ve zam olmamak şartıyla 7 Euro 20 Cent. (Aşçılar aylık 2400 Euro sabit aylık maaş alacaklar saatlik değil)
3. Vardiyalı çalışma olacak.
4. 1 kişi günlük 10 saat çalışacak.
5. Pazar günleri tatil.
6. Başvuru son tarih 15 Nisan 2010
7. İşe başlama tarihi 1 Mayıs 2010
Ek bilgiler;
�Stadyumun teslim edilmesi için verilen toplam çalışma süresi 18 milyon saat.
�Teslim tarihi / işin bitmesi gereken zaman 15 Ağustos 2011
�Bilet ücreti 460 Euro civarında
�Kişi başına 1200 Euro masraf ediliyor sadece işe başlaması için (teminat, güvenlik vs)
�Yakında belirtilecek bir zamanda, tanışma ve işi anlatmak için İstanbul ve Ankara'da toplantı düzenlenecek.
Firma Bilgileri;
Birol Metin
Schuman Metin Weiss
Uluslararası Vergi Numarası
324/5107/1566
İnsanların zarar görmemesi açısından düzenlenmiştir. // Trgy
Ayrıca istenilen belge ve bilgileri bu mail adresine gönderebilirsiniz.
Tamamen bana verilen bilgileri aktardım. Firma sahibi iyi biridir zaten konuşursanız ararsanız fikir edineceksiniz. Firmanın istediği işçiler, gerçekten çalışmak isteyen paraya ihtiyacı olan kişiler. Değişiklik olsun, bir bakayım belki olur belki olmaz gibi şeyleri kabul etmiyorlar. Zaten ciddi bir sözleşme imzalanacak.
Bana verilen bilgiler bu kadar. Daha fazlası için telefonları arayabilirsiniz. Çalışacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.