İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ultrasponsor dan para alan oldumu

THR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
diğer forumlarda tavsiye ediyorum herkes ödeme alan olmuş mu diyo ödeme alan var mı burda

D

doLob

Misafir
odeme almaniz icin sanirim 3-5 ay kullanmaniz lazim

verdigi klik basina parayla min odeme miktarina erismek imkansiz

ustelik klikleriniz silinirken

DamgaNet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dogru söylüyorsun bu kadar düşük tıklamamı olur bedava koysak daha iyi o zaman kont. panele girip komik rakamları görüp sinirin bozulmaz en azından kaldırdım sitemdeki herşeyi bu kadar düşük verecegine hiç verme daha iyi.

J

jEEpERscREEpERs

Misafir
Ben denedim. Kendileri sitenizin hitleri iyiyse ve tıklamalar cok oluyorsa abuk subuk nedenlerle ilgili mail felan atiyorlar. (gayrıciddi) Tasarımınıza felan kusur buluyorlar hatta :) 3-4 senelik dizaynınıza ; reklamlara tıklanası bir tarzı var felan diyorlar... Godaddy logolu bannerları da cabası... Bir forum başlığı altında şu cevaplarını gördüm kendilerinin. - Godaddy kafasının telif hakkımı olurmuş? (muhaha) , o kafa değil " LOGO! " Of ya ne zaman sağlam bir türk reklamcıya kavuşacağız...

O

OyunAlemi

Misafir
ben ödeme aldım , herzaman'da aliyorum newturk'den clickpara'danda cook aldım.

F

fenerli

Misafir
Kimseye direkt olarak birşey söylemek istemiyorum fakat, Türkiyede 3,5 kişinin bir araya gelerek para kazandırma vaatlerine bu sıralar çok rastlıyorum ki bunların hiçbiri firma falan da değil lütfen biraz daha uyanık davranın, birileri çalışan 4,5 arkadaş veya kendi sitelerini başkalarının sitesi gibi örnek göstererek kişileri bu katılıma dahil etmeye çalışıyorlar. İnternette epey bir site var bu sıralar.

D

doLob

Misafir
boyle deyince kiziyor

clickpara.net doneminde milletin parasini odemediler ama o zaman 2 ortaktilar simdi sadece newturk var bu sitede (ne kadar dogru tartisilir) parasini odemediler deyince parasi olan gelsin istesin diyor ama sitesinde sistem devam edecek yaziyor
Tıklama istatistikleriniz saklanmıştır. En kısa zamanda sizlere daha iyi bir sistemle hizmet verebilmek için kapalıyız.
yani sesimiz cikmasa parayi odemeye kimsenin niyeti yok.

millet kaz oldukca yolan cok olacaktir tebrikler..

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dedigim gibi Clickpara.net sitesi artık bana ait degil. O sistemdeki script düzeltilecek gibi degildi. Sonra yurt dışına yöneldim ve şuan gördüğünüz sistemi kurdum.
Sizlere hak veriyorum. Gerçekten sanal ortam olmasından dolayı çok webmasterın hakkını yiyorlar. Bende bir webmaster olarak bu olaylarla çok karşılaştım. Ama, şunu söyleyeyim ki ben böyle bir şey yapacak karakterde birisi degilim.
Tabiki bu zamanla herkes tarafından anlaşılacak. Bazılarınız beni çok iyi tanıyorlar. Diğer arkadaşlara zaman vermek gerekiyor. Evet, çok sistem var ama bazıları bunların arasında sivrilecek.
İddalıyım bu işlerde önde gideceğim.

Şimdiye kadar söz verdiğim tüm paraları fazlasıyla ödedim ve ödemeye devam edeceğim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5