İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ultrasponsor hakkında bilgisi olan var mı?

M

maxxlist

Misafir
ultrasponsor olayı bittimi?

iki mail adresine de mail atıyorum mailler ulaşmıyor..
tıklamalar boşa gidiyor...
newturk kaç gündür forumada girmemiş....

ne oldu bitti bilen var mı? gittimi hesaplardaki paralar yoksa

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hala o sponsoru kullananlar var mi ilginc.. gugıl reklamima 100 kere tiklayin size 5 ytl vereyim diyen sponsora uye olur musunuz? cevap hayirsa bu sponsora hala niye uye olup kullaniyosunuz. bugun toptan gitmese yarin gider ki zaten uyeligin devam ettigi her gun gidiyo.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
ben sallarken bazı kişiler bana tepki vermişti...bu da onlara kapak olsun

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '69.16.221.26' (10061) in C:\Inetpub\vhosts\ultrasponsor.com\httpdocs\include\adodb\drivers\adodb-mysql.inc.php on line 677
Can't connect to MySQL server on '69.16.221.26' (10061)

Kaç gündür böyle. Ayıp ya!

_RamseS_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
açılan her sponsora atlıyoruz. ekiplerin birisi diyor ödemeyi aldım. hurra tüm webmasterler sponsora akın ediyor. en iyi sponsor google adsense gerisinin büyük çoğunluğu yalan...

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
_RamseS_' Alıntı:
açılan her sponsora atlıyoruz. ekiplerin birisi diyor ödemeyi aldım. hurra tüm webmasterler sponsora akın ediyor. en iyi sponsor google adsense gerisinin büyük çoğunluğu yalan...
Buda bizim iyiniyetimiz ne yapalım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5