İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ultrasponsora Yeni Sponsor vegasSITESI.COM

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet, .
Sisteme yeni bir sponsorumuz dahil oldu. vegaslarKrali.net , vegassitesi.com gurubuna aittir. Tıklama başına 0.020$ gibi yüksek bir oranda para kazanacaksınız. Download basina degil, parali uye basina hic degil TIKLAMA BASINA 0.020$. Var mı gerisi...

Yurt dışına artık bel bağlamayacaksınız. Tüm hesap işlemleri Ultrasponsor.com sponsorluk sistemi üzerinden yürütülmektedir.

Muthis sponsorlari sisteme dahil etmeye devam edecegiz. Bu daha baslangiç.

Görüşmek üzere.....

D

doLob

Misafir
kafa bulandırmak icin boyle yaziyor sanirim 2 cent desen ne olacak

sen bu rakamlarla kimseye odeme yapmadan kapatirsin siteni gerci clickparadan kazandigin paralarla odiyebilirsin milletin parasini

G

Geveze.at

Misafir
Bizim türkler milletin üzerinden para kazanalim diye bakarlar. Birde Hey Webmasterlar para kazanin gibi reklam verirler.
Almanlarin affili programlarinda bile en düsük kazanc 0,02€
Dolar degil dikkatinizi cekerim.
Ebay icin ne kadar veriyor mus merak ettim. Almanlarin verdigi parayi biliyorum cünkü. Hemde 100000% ödeme garantili
Hayir madem böyle bir ise girisiyorsunuz öncelikle webmasterlari kazandirinki güvenleri artsin.
Sonrada türk sitesi oldugumuz icin tutunamiyoruz derler.
Kral ciplak...

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cevap veriyorum:
- Ebay yok sponsorlar arasında.
- 0.020 ile 0.02$ aynıdır.
- Dediğim gibi clickparadan alacağı olan gelsin e-mail adresim site girişinde var zaten.
- Bu oranlarla ödeme yapamayacağımı bilsem, niye gireyim bu işe.
- Beni tanıyanlar bilir. Ödeme sorunu çekmem. İlk ödeme limitini 20 ytl ye indirdim ve zaman sınırınıda kaldırdım.
- Bildiginiz gibi gösterime, tıklamaya, pop up sayfaya, satışa para ödemekteyim. Sponsorlar ise üye başına ve downlaod başına ödeme yapıyorlar. Ben böyle bir seçenek sunuyorum. Isteyen gider kendi uye olur, isteyen bu sistem üzerinden işlerini halleder. Sistemde aynen öyle çalışıyor. Havuzda yüzlerce sponsor olacak şuan 8 kadar var. Webmasterlar oradan seçip sitesine koyuyor. Tabiki bu işler bir risk alınarak yapılıyor ve karıda olmasa yapılmaz öyle degil mi?
- Buradan yine hepinize teşekkür ederim. Günlük reklam gösterim sayısı 800.000 i geçmiştir.

Bol, hilesiz kazançlar dilerim hepinize..

D

doLob

Misafir
ben buraya clickpara yazdim diye odeme yapacaksan hic yapma ben buraya yazmasam alacagi olanlarin parasi cebinde kalacakti demi?

G

Geveze.at

Misafir
newturk' Alıntı:
- Bildiginiz gibi gösterime, tıklamaya, pop up sayfaya, satışa para ödemekteyim. Sponsorlar ise üye başına ve downlaod başına ödeme yapıyorlar.

Tiklama basina para veren en az 30 tane site biliyorum. Uydurma siteler degil. Harbi 1000000% ödeme garantili siteler.
Kusura bakma ama milleti yanlis yönlendiriyorsun, üye basina ve download basina ödeme yapiliyor diye.
Bizler ne zaman parayi 2. plana alirsak o zaman ancak profi oluruz. 0,020$ yazip 0,2$ mis gibi kandirmalarla degil

D

doLob

Misafir
ayrica kendinizi sponsor diye tanitiyorsunuz buda yanlis

siz sadece sponsorlari bir araya toplamis bir sitesiniz yaptiginiz bir sponsorluk yok

J

jEEpERscREEpERs

Misafir
Bende bir not düşeyim. Eğer Godaddy'nin çalıntı logosunu hala o banner'da tutarsanız eğer başınız fena ağrır ve zaten işinizin gayrıciddi olduğu hissi verir. Çok kötü olmuş o logo.

THR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben ultrasponsor kullanıyorum inş. iyi kazanırız da hep gazino hep gazino biraz daha iyi siteler yok mu yaa mesela randevum.com falan?? yanlış anlamayın ilgi çeker diye

ayrıca site çok yavaş bi çözüm bulunması lazım bence

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hesaplarda artık usulsüz tıklamalar silinmemekte red olarak geri gönderilmektedir. Bu red sebebide her webmastera tek tek anlatılmaktadır.

Ödeme hak edipte ödemesi yapıalcak olan webmasterlardan rica ediyorum. Gelip burada ödeme aldıklarını duyursunlar.

Bu sayfaları lütfen kişiselleştirmeden konuyu tartışalım. Bir siteye reklam veren kişi, kuruluş ve adı ne olursa olsun o sitenin sponsorudur. Buralarda laf kalabalığı yapmayın.

Bu arada şuan daha büyük bir servera geçmekte olduğumuzdan 4-5 saatligine sisteme erisemeyeceksiniz.

Bol kazançlar...

J

jEEpERscREEpERs

Misafir
Laf kalabalığı yapabileceğimiz bir platform yapınız sayın newturk madem rahatsız oluyorsunuz gerçeklerimizden.

Alonson

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Barosh Tavla Oyunu adında yayınladığınız reklamlar çok saçma bence.

tiklama: 0.0030 $, 1000 tıklama = 3 $ = komik = küfür etseniz daha iyi ayrıca rakamlarda sağdaki sıfırlar hiç bir şey ifade etmez (belki bilmiyorsunuz diye söylüyorum :)) webmaster'ları yanıltır.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yanıltma değildir. Program tanımlamaları o şekilde. ###,#### seklindedir.

D

doLob

Misafir
peki programin tanimlamasi oyle siz neden forumlarda tiklama basina 0.0010 gibi rakamlar yaziyorsunuz?

sizin programlama tanimlamanizdami ###,#### seklindedir acaba?

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sistemdeki yavaşlık yoğun talepden kaynaklanmaktaydı. 3 gün önce bu sorun çözülmüştür.

F

fenerli

Misafir
sanane diyebilirsiniz , bence konu para ile alakalı olduğu için kendi sitenizde bir forum açıp oradan devam etmelisiniz, bu forumdaki kuralların neticesinde bazı şeyler tam olarak ifade edilemeyebilir, ayrıca yine para konusu olduğuna göre tüm gelişmeler sizin sitenizden takip edilmeli.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burası bir forum ve forumda alt kategoriler var. Ben konuyu götürüpde ilgisiz bir alana açmıyorum. Kurallar dahilinde burada her türlü soruya cevap vermek benim hakkım.
Ayrıca, webmaster yoğun olarak bulunan bir yerde kendimizide tanıtmak istedik.
Tabiki belli bir süre geçince elbette kendi forumumuzda tartışırız bunları.

Hatta dur site girişine açayım bir tane iyi fikir. Evet, kendinize iyi bakın bundan sonra bu forumu kullanmayacağım. Tüm cevapları kendi forumumda vereceğim.

http://www.newturk.net/phpBB2/index.php

Görüşmek üzere...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.