İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Umarım reklama girmez.

ayantas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bir site yazdım link siteleri gibi google reklamını yerleştirdim (300x250 sadece metin) ama nedense 4 adet sponsor çıkması gerekirken sadece 2 adet sponsor çıkıyor ve reklamlar hiç değişmiyor. Reklamların değişmesi ve 4 adet link çıkması için ne yapmam gerekiyor. Başka sitelerde görüyorum adamlar mükemmel bir reklam yerleşimi yapmış. bendeki reklam yerleşimine bakabilirmisiniz.

Site: http://sanalshow.com/index.asp?git=kategoriler&katno=6

Birde bu site 10 üzerinden kaç alır sizce?

caper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne zamandır az reklam çıkıyor? Eğer daha yeni yayına soktuysan bu saatlerde reklamlar bitiyor genelde. Ondan dolayı olabilir. Saat sabah 10'dan sonra düzelir. Başka bir ihtimalde sitenin içeriği ile ilgili yeterli reklam yoktur.

A

aborjin

Misafir
Sanki daha ufak bir banner kullansan, daha iyi olur... Yada bunda 4 reklam ciksa, o daha muntazam olur. Senin düşüncen daha iyi sanki. Kodu hazirladigin sayfada olculer var, oralari kurcala... Veya cerceve icinde yayinlayacagim vs seceneklerini dene vs vs vs ...

Denemekten zarar gelmez...

Ayrıca zekice o bannerin altına link dizipte, aynı amaçlı, tek sıra link sayfası uygulaması yapmak :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5