İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ummadığım Adbrite çek yolladı

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hiç yollayacağı aklımdan bile geçmezken ADBRITE dan 84 $ lık bir çek geldi bugün. mart ayında kayıt olmuştum. fenada olmadı hani süpriz para :)

B

BEBEX

Misafir
yunus bu ADBRITE yi biraz açıklarmısın ne ile alakalıdır bu site?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
lovemove ödeme yapıyor diye bas bas bağırdı herkes burada :p ben de 2 aydır alıyorum adbrite'dan çek. kazançlar azaldı ama olsun işte tuz misali geliyor.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla ben inanmıyordum bas bas bağıranlara evet ödeme az ama googlenin yanında salata niyetine yenir hani :)

S

SuperMp3.ORG

Misafir
bi de sitede reklam çıksa iyi olacakta. reklam filan çıktığı yok.

G

Gencadam

Misafir
Adbrite'ın güvenilir olmadığını sanmıyorum. Ben de ilk çekimi aldım ve işleme koydurttum, parayı bekliyorum. Kazanclari ve reklams ayilari dalgali olsa da iyi kazandiriyor.

W

W3BM4ST3R

Misafir
Arkadaşlar adbrite den vegas reklamları çıkartıyorum ve ziyaretçilere destek için yıklayın yazıyorum reklamın üstüne

3gündür 50$ civarı para kazanıyorum. Bu ay 13gün kullandım 280$ fln oldu. Adsense den atılınca buna sardım mecburen..

İnşallah yollarlar.
Reklama tıklamaya özendirmek yasaktır diyip yollamama gibi bir lüxleri varmıdır çok merak ediyorum ?

Birde ödemeler ne sıklıkta yapılıyor. Adsense gibi bir sonraki aymı ?

H

hikayebul

Misafir
selam

W3BM4ST3R' Alıntı:
Arkadaşlar adbrite den vegas reklamları çıkartıyorum ve ziyaretçilere destek için yıklayın yazıyorum reklamın üstüne

iyi b_k yiyorsun,sedo yuda bitiren adsenseden de atilan zihniyet bu degilmidir.Hadi bakalim el birligiyle cökertin sponsorlari(istisnalara seslenmiyorum)..Offf Allahtan Türkce sitem yok yoksa cok daha agir konusurdum.

G

Gencadam

Misafir
Bravo! Adbrite'dan da atılrısan sakın bu foruma "ben atıldım" diye yazma. Adamlara sahte tık yolluyorsun resmen, Türkiye kazançlarını düşürmek gibi bir görevi olan yabancı destekli lobi misiniz yoksa? Dostum sana tavsiyem o yazıyı hemen kaldır, yoksa kendine de diğer webmasterlara da zarar vermiş olursun. Zaten millet fellik fellik sponsor arıyor.

G

Gencadam

Misafir
Geçen ay çeki almıştım Adbrite'dan, bugün hesabıma yatmış para. Kafasında hala soru işaret olan arkadaşlar için bilgi vermek istedim. Lütfen zorunlu tıklatma yaptırmayın, kazandıınız paralar tıkır tıkır yatıyor. Kaybetmeyelim bu sponsoru da.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
240$ lık adbrite çekimin parası bugun geldi 190$ olarak
sağolsun akbank çekimi eritti

W

W3BM4ST3R

Misafir
Arkadaşlar sanırım büyük bir yanlış anlama oldu..

ADBRITE reklamını gördüğüm çoğu site destek için sponsorlarımıza tıklayın yazıyor.
türk veya yabancı siteler.
Adama zorla tıklatmıyorum, "bana destek olmak için sponsoruma tıklayabilirsin" diyorum.
Sponsor bağlantıları, sponsored links vs. gibi birşey buda.
please support us gibi birşey

lynch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
reklamlarin yanina destek/support ne mesaji olursa olsun yazmak yasak, yazanlar varsa bu onlarin sorumlulugunda, bunun karsiliginda adbritenin siteyi banlamasi lux degil farzdir, bu sekilde kazandigin parayida gondermeme hakki var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5