Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adbrite'ın güvenilir olmadığını sanmıyorum. Ben de ilk çekimi aldım ve işleme koydurttum, parayı bekliyorum. Kazanclari ve reklams ayilari dalgali olsa da iyi kazandiriyor.
iyi b_k yiyorsun,sedo yuda bitiren adsenseden de atilan zihniyet bu degilmidir.Hadi bakalim el birligiyle cökertin sponsorlari(istisnalara seslenmiyorum)..Offf Allahtan Türkce sitem yok yoksa cok daha agir konusurdum.
Bravo! Adbrite'dan da atılrısan sakın bu foruma "ben atıldım" diye yazma. Adamlara sahte tık yolluyorsun resmen, Türkiye kazançlarını düşürmek gibi bir görevi olan yabancı destekli lobi misiniz yoksa? Dostum sana tavsiyem o yazıyı hemen kaldır, yoksa kendine de diğer webmasterlara da zarar vermiş olursun. Zaten millet fellik fellik sponsor arıyor.
Geçen ay çeki almıştım Adbrite'dan, bugün hesabıma yatmış para. Kafasında hala soru işaret olan arkadaşlar için bilgi vermek istedim. Lütfen zorunlu tıklatma yaptırmayın, kazandıınız paralar tıkır tıkır yatıyor. Kaybetmeyelim bu sponsoru da.
ADBRITE reklamını gördüğüm çoğu site destek için sponsorlarımıza tıklayın yazıyor.
türk veya yabancı siteler.
Adama zorla tıklatmıyorum, "bana destek olmak için sponsoruma tıklayabilirsin" diyorum.
Sponsor bağlantıları, sponsored links vs. gibi birşey buda.
please support us gibi birşey
reklamlarin yanina destek/support ne mesaji olursa olsun yazmak yasak, yazanlar varsa bu onlarin sorumlulugunda, bunun karsiliginda adbritenin siteyi banlamasi lux degil farzdir, bu sekilde kazandigin parayida gondermeme hakki var.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5