Cok buyuk bir projede beraber calisabilecegim takim arkadaslari ariyorum. Detaylari aradigim ozelliklerde olan ilgili arkadaslarla paylasacagim. Daha cok ortak olarak calisma yapisini kurmayi planliyorum ancak ucret karsiligi dusunmek isteyecekler olursa da degerlendirebilirim. Ortak olarak calismak calisan kisi icin de daha karli olacagini dusunuyorum cunku proje oturduktan sonra getirisi de yuksek olacaktir. Universite de okuyan 3-4.sinif ogrenci olmasi bu acidan daha iyi olabilir.
Genel anlamda bir kac yazilim projesidir, talebi yuksek ve firsatlari genis olan bir pazarda kaliteli ve dusuk maliyetli urun sunma amacindayim.
Teknik Ozellikler:
PHP / Perl / C++ programlama dillerinden en az birine ileri duzeyde hakimiyet
Unix/Linux tabanli sunucular ve genel network isleyisi hakkinda bilgi
Apache web servisi hakkinda orta-ileri duzey bilgi
Exim / Postfix / Qmail'den en az birine hakimiyet
DNS , TCP/IP protokolleri, soket sunucu yapisi hakkinda bilgi
Sosyal Ozellikler:
1.gunden baslamak itibariyle karsisindaki insana dostum, kardes, arkadasim, dayi, yenge, amca gibi hitap cumleleriyle seslenmeyecek. (teknik ozelliklerden daha onemli)
Universite ogrencisi / mezunu
Interneti uzun suredir kullanan, genel chat yapma adabini bilen, online mesajlasma esnasinda karsindaki kisi away iken aloooov, orda misin yazmayacak
Dialer kurmamis, subdomain ile google yaniltmaya calismamis, ici bos siteler yapip adbritetan sedodan zengin olmaya kalkmamis, bunun yerine faydali islere zaman ayirmis
Olmalari gerekmektedir. Partner olarak bireyler aradigim icin dusuncelerimi acikca yazma ihtiyaci duydum, PM atarak bana ulasabilirsiniz.
Tesekkurler
Genel anlamda bir kac yazilim projesidir, talebi yuksek ve firsatlari genis olan bir pazarda kaliteli ve dusuk maliyetli urun sunma amacindayim.
Teknik Ozellikler:
PHP / Perl / C++ programlama dillerinden en az birine ileri duzeyde hakimiyet
Unix/Linux tabanli sunucular ve genel network isleyisi hakkinda bilgi
Apache web servisi hakkinda orta-ileri duzey bilgi
Exim / Postfix / Qmail'den en az birine hakimiyet
DNS , TCP/IP protokolleri, soket sunucu yapisi hakkinda bilgi
Sosyal Ozellikler:
1.gunden baslamak itibariyle karsisindaki insana dostum, kardes, arkadasim, dayi, yenge, amca gibi hitap cumleleriyle seslenmeyecek. (teknik ozelliklerden daha onemli)
Universite ogrencisi / mezunu
Interneti uzun suredir kullanan, genel chat yapma adabini bilen, online mesajlasma esnasinda karsindaki kisi away iken aloooov, orda misin yazmayacak
Dialer kurmamis, subdomain ile google yaniltmaya calismamis, ici bos siteler yapip adbritetan sedodan zengin olmaya kalkmamis, bunun yerine faydali islere zaman ayirmis
Olmalari gerekmektedir. Partner olarak bireyler aradigim icin dusuncelerimi acikca yazma ihtiyaci duydum, PM atarak bana ulasabilirsiniz.
Tesekkurler