İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Unmetered Bandwith Host

sihirlinet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar mp3 yada absürt site barındırmanız için bir kaç paket hazırladık. Kullanılan makinada kendi sitelerimide barındırıyorum. En büyük referans ise bu konuda www.listmp3.net tir. Bugüne kadar hiçbir şekilde kapanma vs sorunu yaşamadık... Paketler unlimited bandwithtir. onun için sadece ne kadar yer olduğunu yazıcam. Makina centos 3.3 linux tır.

500 mb alan = aylık 30 ytl
1 gb alan = aylık 50 ytl
2 gb alan = aylık 80 ytl

Görüşmek isteyenler [email protected] adresinden bana ulaşabilirler.

R

rhifat

Misafir
500 mb alan = aylık 30 ytl aylık cok pahalı kardeş ben 500 mb ı aylık 4.9 a veriyorum

sihirlinet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türk dil kurumundan seni sazan diye yolladılar galiba. takla at bakim nasıl atıyosun.

C

c4®

Misafir
Bkz: Hosting satmaya çalışan ; ama bir o kadar da yazdığı mesajlarla , kendini küçük duruma düşüren kişi , bu forumda birilerine hakaret etmek + puan getirmiyor , kurallar da filan yanlışlıkla yazıldıysa düzeltiyim dedim.

M

mcanli

Misafir
Referans verdiğin siteden download yaparken 6 kb/sn. üzerine çıkmıyor bile.
Ayrıca "bandwidth" kelimesi tamamen ingilizce bir kelime olup, Türk Dil Kurumu ile hiçbir alakası olmaz. :)

sihirlinet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yalanın bu kadarı :) ping -t 69.61.67.130 . türkiyeye amerikadan en iyi ping yollayan dc. + bu bile yetmiyor bize müşteri memnuniyeti için avrupadan çok iyi bir dc ile temastayız oraya geçicez. http://www.sihirli.net/gorun.JPG
benmi körüm. sen git dial up bağlantını arttır :) sonra gel burda konuş ok ? dial up için iyi bir download hızın var kardeş...

sihirlinet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrıca turkcemp3indir.com ile listmp3.net aynı makinadadır ping çekebilirsiniz. ordan denk geldi ordan indirdim. kalite anlatılmıyo sadece yaşanıyor.

M

mcanli

Misafir
Arkadaşım akşam mesajı yazdığım sıralarda deneme amaçlı bir dosya indireyim dedim. Buraya sonucunu yazdım. (Ayrıca dosya yarıda takıldı inmedi.)

Gecenin saat üçünde mp3 indiren kaç kişi var bu ülkede :) Bende de şu anda 90-100 kb. ile geliyor.

Gerçekleri yazdım inanmayan gün içerisinde dener sonucu görür. Sizin gibi insanların illa gözüne mi sokmak gerekiyor bazı şeyleri. Böyle yapacağını bilseydim bende ekran görüntüsü alırdım. Ama ne bileyim senin karşındaki insana direk yalancı diyeceğini.

İşte seninde dediğin gibi dial-up bağlantımla şu an indiriyorum. :)

ss6hi.png

Yazık.

sihirlinet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
e tamam adamım 95 kb işte :) öyle denk gelmiş olabilir tamamda kime denk gelmezki. olur öyle vakalar 100 de 1. zaten makinayı avrupadan alıcam yeni bomba olcak bomba ping 100 le felan dönücek :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5