Bir müşteri memnuniyetini sizlerle paylaşmak ve biraz da reklam yapmak istiyorum açıkçası. çünkü güzel servisleri tanıtmak gerçekten yerinde bir davranış
Dün UNO Tost ekmeği aldım marketten. 20 lik paket
Sabah paketi açtım. en alttaki ekmeğin yarısı simsiyah
küf değil ama garip birşey vardı üzerinde.
Aradım UNO Müşteri hizmetlerini. durumu anlattım. adres telefon aldılar
inanın 2 saat dolmadan bir motor kurye geldi
elinde bir mektup, bir hediye paketi..
hayırdır dedim?
UNO dan geliyoruz. bu size hediyemiz ve özür mektubumuz.
Hatalı ürünü alıp labaratuvara götürmek için geldim.
inanılmaz derecede şok oldum. Teşekkür ettim. getirdiklerini aldım ve hatalı ürünü teslim ettim kendilerine.
ürünün aynısından göndermişler. sıcacık hemde. ve bir davetiye vardı tam bakamadım ve bir kaç şey daha.
mektup isme hitaben yazılmıştı. özür üzerine özür dileyip, ürünü inceledikten sonra mutlaka geri döneceklerini bildirmişler.
vel hasıl kelam ...
Bu davranış çok hoşuma gitti. Artık biz de bir şeyler yapmaya çalışıyoruz..geç bile olsa güzel.
Teşekkürler UNO EKMEK
Dün UNO Tost ekmeği aldım marketten. 20 lik paket
Sabah paketi açtım. en alttaki ekmeğin yarısı simsiyah
küf değil ama garip birşey vardı üzerinde.
Aradım UNO Müşteri hizmetlerini. durumu anlattım. adres telefon aldılar
inanın 2 saat dolmadan bir motor kurye geldi
elinde bir mektup, bir hediye paketi..
hayırdır dedim?
UNO dan geliyoruz. bu size hediyemiz ve özür mektubumuz.
Hatalı ürünü alıp labaratuvara götürmek için geldim.
inanılmaz derecede şok oldum. Teşekkür ettim. getirdiklerini aldım ve hatalı ürünü teslim ettim kendilerine.
ürünün aynısından göndermişler. sıcacık hemde. ve bir davetiye vardı tam bakamadım ve bir kaç şey daha.
mektup isme hitaben yazılmıştı. özür üzerine özür dileyip, ürünü inceledikten sonra mutlaka geri döneceklerini bildirmişler.
vel hasıl kelam ...
Bu davranış çok hoşuma gitti. Artık biz de bir şeyler yapmaya çalışıyoruz..geç bile olsa güzel.
Teşekkürler UNO EKMEK