İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Updated.com Hesabım heklendi!!

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar dun gece sanırım adinin biri hesabımı heklemiş nasıl yaptı bilmiyorum..

[email protected] mail adresi bu bu sahısı tanıyan biri varsa soylerse sevinirim!

H

H4YM4C

Misafir
Desertsun nicki baya baya ünlü bir adama ait. turkiye heker forum ve sitelerinden bulabilirsin. Red hek Team filan falan vssss diye bişiler hatırlıyorum.

[tabi bu oysa]

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Realhackers.net sitesinin sahibiymiş, updated.com da acıktan girmiş v.s

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Telefonunu buldum konusucam napabilirim gidip vuracak halimmi var ?

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Vur mu dedim ben veya başka birşey mi söyledim? Ne yapacaksın dedim sadece! İyi, umarım işini halledersin.

H

H4YM4C

Misafir
Söyle ona gitsin gavurların hesaplarını alsın. Mantıklı yaklaşacaktır :D

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanmıyorum updated.com da acık oldugunu mail sifremi bulmus sanırım!

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teodor ben buldum sahsı dalga geciyor, hekledim işte oh oh gibilerinden realhackers.net sitesinin sahibiymiş. biraz daha arastırma ile turkwebdizayn.com un sahibi oldugunu ögrendim cepini buldum telefon actım.. ben deilim diyor bende bin ladenim o halde.. allahım ya ne gunlere kaldık.! Biz ugrasılım site acalım.. Hit kazandırmak icin dost olalım senelerce acık tutalım biri gelsin tek kazancımızı heklesin varmı boyle bişi ne işe yaradı emekler?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
belki isim değişmiyordur diye baktım değişiyormuş geçmiş olsun arkadaşım. adsense'in bir güzelliği daha ortaya çıktı bildiğim kadarıyla orada isim değişmiyor.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop' Alıntı:
belki isim değişmiyordur diye baktım değişiyormuş geçmiş olsun arkadaşım. adsense'in bir güzelliği daha ortaya çıktı bildiğim kadarıyla orada isim değişmiyor.

Evet adsensede isim değiştirilmiyor arkadaşlar.. Updated nasıl izin veriyor garip gerçekten.. Mezut hocam bi mail atsana durumu açıkla böle böle die sonuçta onlarda eski isim ve soyad bulunur.. Sende burdan bilgilerini scanleyip yollarsan belki yardımcı olabilirler..

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Majestic dostum zaten heklendigini fark ettigim anda ingilizce mail yazdım durumu anlatan umarım yollarlar geri

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sponsor hesabı heklemek yeni mode 13 günde biriken 150 küsür $ ıda caldı o sahıs resmen gasp etti yani.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5