İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

updated hakkında bir soru

M

malatyasporlu

Misafir
arkadaşlar updatedin anti popup programını indirmede kendi verdiği linke mi tıklatınca para kazanıyorsunuz bildiğiniz gibi updatedin verdiği linke tıklayınca karşınıza bir ekran çıkıyor oradan downloada tıklayıp indiriyorsunuz benim dediğim ise direk download linkini versek para kazandırırmı?

M

malatyasporlu

Misafir
öylemi... peki sağol zeynelim...

----

Bu arada updated yine fırladı bu forumu işgal eden iki site var zaten updated ve google :)

B

BizimMP3

Misafir
bence zeynel kardeşim
sana bir öneri..
fzla şişirme hesabı kapatmasınlar..
keywordleri basit yap az yap
ayda 100 e fln bağla öyle iste ki istemeye yüzün olsun :D

Yoksa ödemiyorlar aşırı miktarı.. ama ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü kara :D

M

malatyasporlu

Misafir
Your Total Earnings: $1.15

bunlarda iyi kazndırıyor..

Real Player | Media Player | Quicktime

Z

zeynelkoc

Misafir
malatyasporlu' Alıntı:
Your Total Earnings: $1.15

bunlarda iyi kazndırıyor..

Real Player | Media Player | Quicktime
ben kodu yeni ekledim yanlız yani bi param yoktu onceden

Z

zeynelkoc

Misafir
güzel umarım updated cinlik yapıp birkaç kişiye ödeyip geriye kalanlara ödememezlik yapmıyordur.
kodu ekledik denemekte yarar var ödemezlerse de çokta umrumda boş boş duracağına reklam alanları bari updated i deniyelim

Referred
Webmaster 2nd Tier
Earnings $ Your
Earnings $
Your Earnings $ 1.11
Carried Over Earnings
Carried Bonus 10.00
9 / 2004 5.01 15.01 CARRY

ayrıca boyle birşey yaziyor 15$ a ne olmuş anlamadım biri açıklarsa sevinirm

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu updated konusunda detayli bilgi varirmisiniz arkadaşlar? nedir ne değildir? nasil calisir? nasil kazandirir?

Karşınızda updated ile hiç alakasi olmayan biri var şu an :) Hadi beni aydinatirsaniz sevinirm.. Birde updated ile adsense ayni sayfada yer alabiliyormu?

Teşekkürler..

Z

zeynelkoc

Misafir
updated bir arama motoru ve yapılan arama başına para ödüyor
arama başına 0.07-0.10cent arası ödeme yapiyor
bunun için sisteme üye oluyorsun ve şifrenle girip hazır arama seçeneklerinden birini kullanabiliyorsun veya benim de yaptığım gibi kendi keywordlarını yazıp onlarla arama yapılmasını sağlıyabiliyorsun(www.themp3king.com/toplist.inc)
ayrıca pop-blocker programı var onu da yükletip para kazanabiliyorsun.

başka sormak istediğin varsa yardımcı olabilirim

updated la adsense aynı sayfada yer alabiliyor

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sayfanda bulunan keywordlere tıklandigi zaman arama sayfasinda o keyword aranmis olarak geliyor, yani o keywordlere tıklandigi zaman para kazanmiş oluyorsun.. dogrumu? yoksa acilan sayfada reklam linki felan mi tiklaman lazim? google aramisnda oldugu gibi?

B

BizimMP3

Misafir
direk kazanıyorsun site rehber kardes..

ayrıca bende absürt fln koymayı düşünüyorum ve falza şişirmeyi düşünmüyorum.. neyse iyi kazanalım da. :).

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ok. teşekkürler.. bir sorum daha vardi ki onu da başka bir başlıkta gördüm.. kayit oldum updated e bakalim nedir ne dgildir..

O

odevturk.com

Misafir
Yanlış anladıysam olayı düzeltin ;
sitenizdeki linke tıklama yapıldıktan sonra açlılan pencerede sıralanan arama sonuçlarındaki sitelere tıklanması gerekiyor yani sitenizdeki linke tıklaması yeterli değil ?

2. hususta her kelime için ödeme yapılmıyor mu ? mesela ahmet diye aratıldığında çıkan sonuçlardaki sitelere tıklanınca kazanç sağlanıcağı meçhul ?

M

malatyasporlu

Misafir
valla bilemiyoruz onu ama herkesin kullandığı linkleri koyabilirsin..

M

malatyasporlu

Misafir
bide şu konu var bu forumda en çok adsense ile updated konuşuluyor...

demekki adsensenin tek rakibi updated :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.