İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

updated ile ilgili soru ?

aliunalcik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
silenceofdarkness' Alıntı:
evet şu mesele ya watandaş senin benim gibi garibanlari yolluyor ya o siteye biz bir bok kazanamıyoruz o hamuduyla götürüyor parayı niye cunku uptadet com ilk prensibi muşteriye getiren adamı yani kendine kek enayi getirene kazıklıycak adam getirene parasını verir. sana bana zırnık yok . verirki onlara parayı odaha cok kek avlıyalım diye !!

merhaba,
yine bizim adimiz geçmis bu konu icerisinde katilmadan edemedim. Silence baba senin benle alip veremedigin ne anlayamadim!

Sonucda updated.com un sahipleri babamin ogullari degilki bana havadan para versinler!!

Sunuda bilmeni isterimki ben uye yaptiklarimin kazandiklarinin sadece 100 de 1 ini kazaniyorum yani adam 100 $ kazaniyorsa ben 1 $ kazaniyorum!!!

Sana yine soyluyorum bir konu uzerinde detayli arastirma yapmadan ortaya b.o.k atma nolur!

Updated de ben kimseyi kandirmiyorum tiklama basina komisyon aliyorum! insanlar aramak istedikleri kelimelere tikliyorlar ve arama motorunda onunla ilgili sitelere ulasiyorlar. Yani ortada birini birine peskes çekme durumu yok belirttigin gibi.

Ben bu firmadan son 3 ayda toplam 500$ para aldim!

Herkese iyi gunler :)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum bazı yazıları kaale alma ya bız bu lınklere tıklama mecburıyetımı koyuyoruz dialer gibi bilgisayarlarına mı yukletıyoruz tıklamadan ındıremessın mı yapıyoruz HAYIR!!! çıkıo işte biri ortamı gerıo kaale alma hiç...

E

ethemgulden

Misafir
Bu updated Ta popup acsak cakarlarmı durumu bilgisi olan varmı ? Birde aliunalcik 500$ ı nasıl yaptın arkadasım 3 ayda pop up mı açtın yoksa siteni ziyaret edenler kendileri istekleriyle mi tıkladılar ?

H

hitmp3tr_com

Misafir
popup olmaz olm kim popupa 8 cent verir.

hitin iyi ise alıyosun ama günde 100 kişi giriyosa hadi diyelim 50 si tıkladı updated bunun tamamını saymıcak.

ama şöyle 2000 hitin varsa kazanıyosun ben günde 4 dolar kazanıyorum walla o yüzden şüpheleniyorum ödemezler diye. ama adam çeki koymuş önümüze denemekte fayda var.

hem ortada daha güvenilir firma gören warmı?

E

ethemgulden

Misafir
tamamda..

hitmp3tr_com' Alıntı:
popup olmaz olm kim popupa 8 cent verir.

hitin iyi ise alıyosun ama günde 100 kişi giriyosa hadi diyelim 50 si tıkladı updated bunun tamamını saymıcak.

ama şöyle 2000 hitin varsa kazanıyosun ben günde 4 dolar kazanıyorum walla o yüzden şüpheleniyorum ödemezler diye. ama adam çeki koymuş önümüze denemekte fayda var.

hem ortada daha güvenilir firma gören warmı?
Tamamda kardeş ben yeniyim su sponsor olaylarında 100 kişi girerse 50 si tıklar sponsora diyorsun da hiç sanmıyorum sen tıklatmak için bi yontem biliyormusun.Yani daha cok tıklanması için:Biliyorsan yazarsan sevinirim.Tesekkürler

Z

zeynelkoc

Misafir
Ben bunlara pek güvenmiyorum
2 hafta once banner oluşturdum hala daha banneri onaylıyacaklar
NOTE: A newer version of this banner is pending approval

ya size karşı olan bişey değil bu herkeze ödemiyorlar bence yani bi dolap var işin içinde

E

ethemgulden

Misafir
Bu arada test ettim blockeri yuklemesi gerekiyor yada en azından kaydet linkine tıklaması lazım.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
açıkcası banner yaptım hala kabul edılmedı filan ama 5 gunde 28 $ kazandım denemek için 15 gunluk yapıyorum ve merakla aylul ayının bıtmesını beklıyorum bu şekilde ay sonunda 75 dolar dilan olacak, amaparayı vereceklermı bilinmez denemekde fayda var :)
mesela gunde 150 tıklanıyor bunların 70 - 80 ını sayıyor update ve merak ettiğim acaba fazla tıklanıyor die komısyon düşürürlermı bunuda merak edıyorum :)
neyse hayırlısı ay sonu gelsın anlıcaz yıllar sonra ılk kez denedım yabancı sponsor fos çıkmaz inşalla heheh,

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.