İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

updated ile ilgili

N

nothing

Misafir
updated de bannerları nasıl kafanıza göre düzenleyebiliyorsunuz arkadaşlar.. bi çok sitede baktım mesela sadece "mp3 siteleri" falan tarzında şeyler yazıyor. updated ın bannerlar kısmında updated.com yazıyor yani belli sponsor olduğu... nasıl düzenliyorsunuz bunu?? mesela bazı arkadaşlar sizin için seçtiklerimiz falan yapmış.. ben yapamadım.

benim sitedekine bakabilirsiniz en altta

www.arama-tr.net

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
<a href="http://www.updated.com/search/index.php?b=1&wid=[sana verilen id]&text=[aranilacak kelime]">Süper Bişeyler!</a>

gibi...

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu uptaded cok şaibeli firma wallaha billaha klikleri eksik sayıyorlar sanırım sacma sapan şeyler yapıyorlar tıklanma oranlarinda

N

nothing

Misafir
evet bende farkındayım durumun bu updated da bi tuhaflık var gibi

H

hitmp3tr_com

Misafir
arkadaşlar iftira atmayın ben uzun zamandır kullanıyom ve hiçbir ters hareketini görmedim.

ayrıca updated click değil arama sonuçlarına tıklandıkça kazandırıyor. ne kadar tıklandığını sizin ölçmeniz mümkün değil.

N

nothing

Misafir
dostum bizde biliyoruz arama sonuçlarına göre verdiğini anlatmak istediğimiz bu değil. mesela bir tıklama geliyor 1.20 yken hesap önceden, bi anda düşüyor 1.16 ya sonra 2 dakka sonra eski haline geliyor falan gibi bişey anlatılan.. iftira falan söz konusu değil burda..

yinede saol yorum için

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya bend ebişi sormak istiyorum arkadaşlar benim bir ehsabım var ve size bişi danışmak istiyorum

Carried Bonus 10.00 = ne oluyor
Her ay kazandıgın paranın üzerine ekleniyor yani 10$ CARRY ekliyor bu ne kadar dogru şimdi 80 $ oldu nasıl öedeme isteyebilrim yani CARRY leri ekelrsem 90$ yapıyor ? ne yapmama gerekli bana bilgi verebilrimisiniz

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk çeke 10 $ bonus veriyor. o işte carried bonus. diğer ayların kazançlarınıda carried bonus a ekliyor.
ör : geçen ay 5 $ kazandım. carried bonus da daha hiç çek almadığım için 10 $ bonusum var. bu ay ki carried bonusum 15 $

yani carried bonus : geçen aylarda kazandığın + bonusun oluyor :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ne zamandan zamana ödeme yapıyorlar onlar otomatikmi yoksa biz ödeme bilfdirimi yapmalıyız_

100$ oldu

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.