İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Updated ın ödeyen türü :)

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Beyler yeni bir sponsor sahibi arkadaşım. Ödeme garantisi var. Arama başına tıklama alırsanız ödeme yapıyor. Yani kısaca updated ın aynı sistemi ama kesin ödeyen cinsinden :). Alt üyem olmak için tıklayın . Size birşey kaybettirmicek bari bize kazandırın biraz. Teşekkürler iyi kazançlar.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Google'da aradım, ilgili hiç bir netice yok. Alan adı kimbu bilgilerine baktığımda sitenin bir Türk'e ait olduğunu gördüm. Ayrıca, ".com" uzantısı dışındakilerin hiçbiri kayıt edilmemiş.

Barındırma DNS neticelerinde ise şu bilgilerle karşılaştım;

findjet.com IN SOA server: ns1.hostex.us
email: cem.tr.st
serial: 2004112801
refresh: 14400
retry: 7200
expire: 3600000
minimum ttl: 86400

Yeni bir şirket, bu kadar güvenilir olmaları biraz zor. Deneyip, görmek lazım. Google dışında kesinlik garantisi verilen başka bir yer yok diye biliyorum. :)

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ovetto' Alıntı:
Google'da aradım, ilgili hiç bir netice yok. Alan adı kimbu bilgilerine baktığımda sitenin bir Türk'e ait olduğunu gördüm. Ayrıca, ".com" uzantısı dışındakilerin hiçbiri kayıt edilmemiş.

Barındırma DNS neticelerinde ise şu bilgilerle karşılaştım;

findjet.com IN SOA server: ns1.hostex.us
email: cem.tr.st
serial: 2004112801
refresh: 14400
retry: 7200
expire: 3600000
minimum ttl: 86400

Yeni bir şirket, bu kadar güvenilir olmaları biraz zor. Deneyip, görmek lazım. Google dışında kesinlik garantisi verilen başka bir yer yok diye biliyorum. :)

Belkide site "tr.st" arkadasimizindir. Oda sahsen kefilim diyor.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tr. st arkadaşımızın kefil olması sizcede yeterli, diğil mi???

ekleme: ama şuan biraz inceledim mp3 yazdığımda sadece bir tane sonuç çıkarıyor... üstüne o sayfayada girilmiyor :( bence biraz daha büyümeleri lzm en azından şuan affilate sistemine giren olursa belki kazanamaz ama bi,r türke yardım etmiş olur bence updatedin sahiplerine 100 $ kazandırıp 50 $ da biz kazanacağımıza bu insana karşılıksız kazandırmak daha mantıklı.....

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Bence yeterli ama site tam olarak kimindir, nedir bi öğrenmek istiyorum açıkçası. Çünkü, bende üye olacağım. Mesela, banka havalesiyle ödeme yapıyor mu?

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aramalrın hiç birnde bir şey çıkmıyor zaten bence şimdılık erken oncelıkle arama kapsamını gelıştırmelıler, bu arada alıcan arkadaşım onerdı demışsın demekkı arkadaşın uyey mış denemış filan dicem am referer= 1 sın yanı ılk uye :)

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dazlak yukarda aynen şöyle geçiyor
"Beyler yeni bir sponsor sahibi arkadaşım."

yani site sahibi arkadaşı....

E

erotika

Misafir
Alican ile Tr.st görüşmüş sanırım alican onun ilk üyesi olmuş.

Türk olan hiçbir sponsora güvenmiyorum.

Güvenilenler de yok değil tabi. Onlarda o kadar ödeme yapmıyorlar. Örn: Kitapyurdu, Hostbul..

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Evet site sahibi benim, site normal Türk kullanıcılar için değil genellikle yabancı kullanıcılar için yapıldı. Bu bizim 2. arama motorumuzun başarısı üzerine kurulan bir site. İlk sitemiz yabancı ABD ve Canada bazlı trafik sayıyor ve yüksek miktarlar veriyordu. Find Jet ise uluslararası trafiği kabul edip az miktarlar verebiliyor click başı.

Ödememiz Paypal ile yapılıyor ama Türkiyeden para çekmek isteyenlere eft yapılabilir minimum ödeme miktarı ise 5 usd.

Akreplistin dediği gibi script elbettek i o fiyata veya daha ucuza da var piyasada fakat sitenin yönetimi ve takibi 150 den daha fazlaya geliyor buna inanın...

Güven konusuna gelince elbetteki Türkiye gibi bir ülkede güven sağlamak mümkün değil. Denersiniz ve görürsünüz diyebiliyorum sadece ...

İyi çalışmalar...

E

erotika

Misafir
Kitap yurdundan 60 milyon felan..
Hostbuldan da 100 milyon'a yakın ödeme aldım.
(Malaytaspor'lu kardeşin msjı üzerine yazdım.)

tr.st haklı olabilirsin ama daha güzel affiliate sistemleri var bir kere onu söyleyeyim :p

Ayrıca dediklerin kısmen doğru olabilir ama updated'ten daha az güvenilir gibi bir izlenim duruyor, çünkü yazdıklarından çok olursa ödemeyiz gibi bir şey çıkardım.

Ben şahsen kullanmayacağım kullanacakalra başarılar.

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
searchfeed taşeronu mu sistem, tam anlıyamadım ben. updated gibi, onlarda ask.com taşeronu sanırım.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynen updated gibi her kelimenin her aramanın bir ücreti var. Updated gibi tıklanmadığı sürece para kazandırmıyor. Her alt üye için %10 kazanıyorsunuz ve alt üye yaptığınız anda 5 cent kazanıyorsunuz. tr.st arkadaşımızı tanıyanlar ödiyeceğini bilir zaten daha da fazla birşey yazmaya gerek yok.

M

malatyasporlu

Misafir
tr.st' Alıntı:
Evet site sahibi benim, site normal Türk kullanıcılar için değil genellikle yabancı kullanıcılar için yapıldı. Bu bizim 2. arama motorumuzun başarısı üzerine kurulan bir site. İlk sitemiz yabancı ABD ve Canada bazlı trafik sayıyor ve yüksek miktarlar veriyordu. Find Jet ise uluslararası trafiği kabul edip az miktarlar verebiliyor click başı.

Ödememiz Paypal ile yapılıyor ama Türkiyeden para çekmek isteyenlere eft yapılabilir minimum ödeme miktarı ise 5 usd.

Akreplistin dediği gibi script elbettek i o fiyata veya daha ucuza da var piyasada fakat sitenin yönetimi ve takibi 150 den daha fazlaya geliyor buna inanın...

Güven konusuna gelince elbetteki Türkiye gibi bir ülkede güven sağlamak mümkün değil. Denersiniz ve görürsünüz diyebiliyorum sadece ...

İyi çalışmalar...

tamamdır o zaman ben üye olayım....

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alt üyem olursanız sevinirim. Türkün türkten başka dostu yoktur ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5