İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Updated nedir, ne değildir, Nasıl kazanırız ? [Açıklamalar]

B

BizimMP3

Misafir
Öncelikle herkese bayram öncesi hilesiz ve bol kazançlı günler,

Daha önceleri dolandırıcı diye lanse ettiğimiz,bayram öncesi forumda 2/3 arkadaşımızın ödeme alması üzerine (4/5 tanede forum dışı arkadaşım ödeme aldı bu ara.) Ve şuan çok konuşuluyor ve webmaster'ların tercihi durumda..

Öncelikle belirteyim Updated'de ödeme yapılamama gibi bir problem yok. Ancak adamların ödeme kapasitesi sınırlı olduğundan aşırıyı hiçbir zaman sevmiyorlar ve ödemiyorlar !..

Bu yüzden bir ay boyunca kesinlikle ve kesinlikle 100 $ üzerine çıkmamanızı öneriyorum.. Hatta ilk iki aydan sonra 70 $'ın bile üzerine çıkmamanız ödeme almanızı kolaylaştıracaktır.. Sanırımödeme bütçeleri geniş değil ve bu yüzden ufak tutmaya ve öyle ödeme almaya gayret edelim. Ayrıca Updated'in tık başına 7 ile 10 cent ödediğini de belirtelim. Yani 100/150 bin TL alabiliyoruz tıklama başına.

Ayrıca üye olmak isteyenler ref. im olursa sevinirim. Üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz...

Şimdi diğer bir konuya geçelim. Nasıl kazanırız Updated'ten ?
Updated'e her türlü site katılabilir. Başlangıçda absürt oldup olmadığı da soruyor.. Ve aşırıya kaçılmadığı sürece de herkes ödeme alabilir.
----
Öncelikle buraya tıklayarak üyelik forumunu doldurunuz.

Daha sonra mailinize gelen aktivasyon kodunu onaylayarak mail adresiniz ve şifrenizle login olunuz.

Login olduğunuzda ne kadar tık ve ne kadar kazanç olduğunu göstereen çizelge var. Ama öncelikle şifrenizi değiştirmenizi tavsiye ederim. Daha sonra sitenize koymanız gereken reklamlar için "Banners & Links" 'e tılıyoruz.

Karşımıza gelen kodlardan birini hemen siteye koyabilirsiniz ancak kendi keywordlerinizi oluşturmanızı tavsiye ediyorum. Aynı durum pop up blocker içinde geçerli. Neyser. :) www.bizimmp3.com daki gibi istediğiniz keywordleri ayarlayabilirsiniz.

İstediğiniz keywordleri ayarlarken, http://www.updated.com/search/index.php?b=1&wid=ID Numaranız&text=Yazacağınız Keyword
şablonunu kullanabilirsiniz. Arama başına 7 cent verdiğini biliyoruz. Gayet iyi bir rakam aslında..

Başkalarının sizin üzerinizden üye olup,onların kazandığı paradan ufak bir miktar almak için ise şu ref. kodunu kullanabilirsiniz.

http://www.updated.com/affiliates/partner_info.php?refwid=ID Numaranız&bn=AC

Son seöenek ise Pop-Up Blocker.

http://www.updated.com/windows/download/download.php?wid=ID NUMARANIZ&bn=BB&k=[theblocker]&type=downloadBlocker

adresindne link verebileceğiniz Pop-Up blocker sayfası ise tıklama başına 10 Cent veriyor. (~150.000 TL)

Sistem bu şekilde. Ayrıca Adsnese kullanan arkadaşlara da hatırlatalım, updated adsense ile sorun çıkarmıyor.Ayrıca şunu da hatırlatalım,örneğin
"http://www.updated.com/search/index.php?b=1&wid=ID Numaranız&text=Yazacağınız Keyword"
linkine tıklandığında doğrudan para kazanırsınız. Yani Google gibi iç sayfalardan birşey tıklanmaya gerek yok. Aynı şekilde Updated'in Arama Aracını koyarsnız yapılan her arama başına kazanırsınız.

Updated birz çat-pat çalışsada.. maillere cevap verme gibi bir alışkanlıkları olmasa da kesinlikle ödüyor. Biraz bekletiyor vs. o da var tabii..
Hile yapmadan tüm webmaster arkadaşların denemesini öneriyorum.

UPDATED'E KATILMAK VE KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN !..

B

BizimMP3

Misafir
Ayrıca bu hafta içerisinde .. hatta şu 3/4 gün içinde benm tanıdığım (2 si bu forudman) tam 6 kişi updated'ten ödeme aldı.. Turk haftası oldu herhalde. Adamlar sistemli ödemiyor ama ödüyor arkadaşlar buda bi gerçek :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst