İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Updated'dan çek geldi

A

atakan_s

Misafir
Meblağ çok yüksek değil fakat çek bugün elime ulaştı. Hatta umudumu yitirmiştim de siteden kaldırmıştım linkerini.

İlginç..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sana da "your clicks are being reviewed" hile yaptigin ortaya cikti gibisinden bir yazi cikmismiydi? (hile yapmama rağmen bana bunu yazmıslardı) buna rağmen mi geldi çek? bahsettiğin çek hangi aya ait?

A

atakan_s

Misafir
Hile yazısı yoktu tabi ama your clicks are being reviewed şeklinde mesajlar arada bir çıkıyordu.

Updated daha fazla yollar mı bilemiyorum ama hile yapılıyorsa bu adamlar anlamaz bize sadece basit bi kod veriyorlar gösterim sayısı falan hiç yazmıyor diye düşünmesin kimse.

Kodları mutlaka sitenize koyunuz derim ben.

Bu arada, ortalıktaki Updated hakkında zaten genelde ilk iki üç çekin gönderildiği (meblağ ufaksa özellikle) ve daha sonra gönderilmediği, ya da çok kazananlara hiç gönderilmediği bahsediliyor. Bu nedenle herkes hemen gelecek diye saldırmasın yeniden programa derim ben, bana sadece 1 tane geldi, eğer 2-3 çek alabilmiş olanlar varsa onlara da danışalım.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tam da umutlanmıştım benim çek 1046$'lik olacakti kesin göndermezler, gönderirlerse haber ederim..
teşekkürler bilgiler için.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hangi ayların çekleri geldi ? scanner yok mu sende bi updated çeki görelim de içimiz rahatlasın.

P

Parae

Misafir
Ben bu updatedı anlıyamadım yaww ..1 ödüyor , 1 ödemiyor ...
Neyse ben genede 50$'ı doldurup bırakayım ;)

- Aforizmalar , Buraya birtane Updated çeki screen shotı konmuştu .. tekrar bulursam koyarım buraya ..

A

atakan_s

Misafir
Arkadaşlar çekin resmini çekip yüklerim fakat bu akşam mazur görün çok işim var, yarına söz.
Hangi ayın çeki geldi diye soran arkadaşıma:
Çekin kesim tarihi 27 Ekim
15 günde falan ulaşıyor.
50$ sınırının üstüne de Eylül ayının bitmesiyle birlikte ulaşmıştım

A

atakan_s

Misafir
Updated'ın sistemiyle ilgili düşüncem:

50$'dan 20 adet şek 1000$'dan 1 adet çeke denk geliyor (işlem çok zor olmasa gerek :) ). Bu adamlar tahminimce gözden mesela 10000$ çıkartıyorlarsa, bunu mümkün olduğunca çok kişiye ödüyorlar. Yani 10000$ kazanan bir kişi yerine, 50-60$ kazanan bir çok kişiye ödeme yapıyorlar.

Böylece piyasada 100 kişi Updated ödüyor derken, 3 kişi ödemiyor diyor. Dikkat ettiyseniz ödeme almayanların da neredeyse hepsi bol sıfırlı kazançlara sahip.

Yanılıyor olabilir miyim?

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
haklısın ben bunu geçmiş konularda dazlak.com adlı arkadaşa anlatmıştım. fazla abartmayın dedim. adamların hileyi anlama ya da anlamama gibi bi problemleri yok . "your clicks are being rewieved" diyip bakıyor , çok fazla abartmışsan olayı ödemiyorlar. ben di ara coşturmuştum. sonra updatedsucks.com u gördüm. ama sonra çek alanlar yazdı bu forumda aldık diye yine başadım reklama. şimdi 150$ bi çek bekliyorum bakalım ne olacak onun için çok merak ediyorum. geçen ay sonu yani ekim sonu benim de hesap sıfırlandı. hatta hiç bi zaman "your clicks are being reviewed" yazmadı. yani bu aralar bekliyorum çekleri.
bi de bozdurduktan sonra yaşadığınız zorlukları ve hangi bankada bozdurduğunuzu söylerseniz seviniriz.

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar updated direkt yolladığınız herhangi bir clickemi veriyor parayı yoksa aramadan sonraki sonuçları tıkladıınızdamı.Sadece popup blocker linkinde ben tıklandıktan sonrada id nomu gördüm.Aramlarda göremedim aramadan sonraki linklerde id nomu.

A

atakan_s

Misafir
aramadan sonraki, ve reklam için para vermiş linklere tıklanırsa sadece

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ulem bizimde 150-200 arasi birsey var Ekim ayinda, halen bekliyoruz bir umutla :) gelse de bayramda veletlere dagitsak - enayi parasi iyi yiyin diye :)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aforizmalar' Alıntı:
haklısın ben bunu geçmiş konularda dazlak.com adlı arkadaşa anlatmıştım. fazla abartmayın dedim. adamların hileyi anlama ya da anlamama gibi bi problemleri yok . "your clicks are being rewieved" diyip bakıyor , çok fazla abartmışsan olayı ödemiyorlar. ben di ara coşturmuştum. sonra updatedsucks.com u gördüm. ama sonra çek alanlar yazdı bu forumda aldık diye yine başadım reklama. şimdi 150$ bi çek bekliyorum bakalım ne olacak onun için çok merak ediyorum. geçen ay sonu yani ekim sonu benim de hesap sıfırlandı. hatta hiç bi zaman "your clicks are being reviewed" yazmadı. yani bu aralar bekliyorum çekleri.
bi de bozdurduktan sonra yaşadığınız zorlukları ve hangi bankada bozdurduğunuzu söylerseniz seviniriz.
hocam yazmıştında az once geldı çek yaw şaşırıdm banada click filan d,i,e kırmızı yazı çıkmıştı ancak ilk 15 gunluk olan 104 $ elıme bugun ulaştı hesabıma baktım ancak hala aynı yazı var şimdı ıkılmde kaldım yayınlamaya devam etsem mı kaldırsam mı acaba ?

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ikinizede çeklerin linkler kalktıktan sonra ulaşmış olması tesadüfmü??? bide hatırladığım kadarı ile dazlağın tıklar baya bi önceydi??? yanlışmı hatırlıyorum??

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bayağı zaman gectı dedım ya kazıklandım dıe düşünüyordum bank of amerıca mıamı şubesındne çek geldı heheh ama dedığım gıı ben kaldırdım lınklerı koymam bir dahada yaw bu arda bana yazı çıktığında Mail de yoladım ben updated e tabıkı cevap gelmedı ama malilde sıotemın aylık hıtınden sıteye hangı ulkeler bazında yuzde kaç oranında gırıldığını ve bu nedenden dolayı ıp lerın çok farklı olabileceğını yazdım aynı zamanda sıtenın 3 dılde yayın yaptığını ve greklı ıncelemerlın tekrar yapılarak olumlu olumsuz yonde maıl atılmasını rıca ettım bılemıyourm artı kbı faydası felan oldu mu ?
Ama belkıde bir daha çk gelmz ben linklerı kldırdı ama kaldırdığım gune kadarkı 18 gunluk surede 227 dolar yapmıştım onu gondereceklermı acaba merak ettığım konulardan bırı
bide updated ın çek ı postay verme tarıhı : November 01 2004 Yanı çek abd den buraya 12 gunde geldı :D çekın alt tarafındada 90 gun içerisinde geçerlıdır dıyor ve 90 gunu başlama tarıhıde 27/10/2004
bide bu çekler turkıyedekıne benzemıo prınter çıktısı resmen hehehe

A

atakan_s

Misafir
ben linkleri yeniden ekledim ama ilk çeke rağmen umutlu değilim.
dazlak ve benden başka kimseye çek gelmedi mi?

Z

zeynelkoc

Misafir
çek göndermiyor diye bizde silmiştik fakat çek geldi mesajlarını görünce tekrar ekleme kararı aldık

20$ oldu bile boyle giderse en geç 1 ay sonra haber edeceğiz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5