A
atakan_s
Misafir
Meblağ çok yüksek değil fakat çek bugün elime ulaştı. Hatta umudumu yitirmiştim de siteden kaldırmıştım linkerini.
İlginç..
İlginç..
hocam yazmıştında az once geldı çek yaw şaşırıdm banada click filan d,i,e kırmızı yazı çıkmıştı ancak ilk 15 gunluk olan 104 $ elıme bugun ulaştı hesabıma baktım ancak hala aynı yazı var şimdı ıkılmde kaldım yayınlamaya devam etsem mı kaldırsam mı acaba ?Aforizmalar' Alıntı:haklısın ben bunu geçmiş konularda dazlak.com adlı arkadaşa anlatmıştım. fazla abartmayın dedim. adamların hileyi anlama ya da anlamama gibi bi problemleri yok . "your clicks are being rewieved" diyip bakıyor , çok fazla abartmışsan olayı ödemiyorlar. ben di ara coşturmuştum. sonra updatedsucks.com u gördüm. ama sonra çek alanlar yazdı bu forumda aldık diye yine başadım reklama. şimdi 150$ bi çek bekliyorum bakalım ne olacak onun için çok merak ediyorum. geçen ay sonu yani ekim sonu benim de hesap sıfırlandı. hatta hiç bi zaman "your clicks are being reviewed" yazmadı. yani bu aralar bekliyorum çekleri.
bi de bozdurduktan sonra yaşadığınız zorlukları ve hangi bankada bozdurduğunuzu söylerseniz seviniriz.