İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Updated'dan çektigim

O

onder

Misafir
yardımcı olacak bişey yok dostum, adam rum, haliyle Türk düşmanı, bazen ödüyor bazen ödemiyor, hesapları kapatıyor, açıyor, dataları siliyor.. yapıyorda yapıyor.. dengesizin teki olduğu belli. Yardımcı olunabilecek tek konu var; updated'i bırak..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben 1000$ kazandım 150$ lık çek gönderdi artizler hayır beklemiyorum artık yani:p

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödemeler

bende bu tur bi sorun yaratmadı ama mart ayında subatın gosterilmemesi normal su an kontrolde cekler kedildiginde subatta gosterildi yazıcak sen iki aydır demişsin hic cek almadıysan daha oncede bi kac baslıkta yazmıstım updated.com ilk ay yollamıyor ıkıncı ay 2 cek birden gelir ( bende oyleydi en azından )

P

Parae

Misafir
Mexut , tamam 2 çek sonra gelebilir ama ..
şuana kadar hiç PAID yazmadı Carried over Earnings'te

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçen ay ocak 2005 in sonunda 47$ vardı şubat ayında silinmiş, bunda önce 5-6 tane alt üyem varı 1 ay ekliyor diğer aylar alt üyeler gözükmüyor ki hepside aylık 4-5$ getiriyordu, hesap bölümünde ne carried over nede başka bir yerinde gözükmüyor, eski istatistikler aylık gelirler gözüküyor,, manyak bir sistem ya!!! gelse ne olacak zaten salla gitsin updated! :D

P

Parae

Misafir
Off off 2 aydır uğraştırıyor bu updated..
her 50 dolardan sonra sıfırnanıyor hesabım carried over earningste ..

bakalım paid yazısını ekliceklermi carried over earnings'e bu hafta içinde , yoksa gene kondu paraya updated ..

P

Parae

Misafir
önceden Carried over earningsten silinen para ve ondan sonraki tüm kazançlar carried over earnings'e PAID olarak yazılmış durumda ...

Umarım benle aynı soruna sahip olanlardada , bu sorun hallolmuştur ..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla ben ceki bekliyorum ve tüm linkleri cektim sşisteden yani ilk cekim gelirse alırım yoksa boşş boş beklicem linkelr kalktı siteden

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mart ayıda hesaplarımda gozuktu bugun PAID (odendi) ibaresi ile birlikte hesaplarında hala sorun olan varmı

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Uzun bir süre gelen-ödenen çekler için PAID yazmadı; birkaç gün önce PAID yazmaya başladı. İşin ilginç yanı Şubat ayı için bugün (1 mart'ta) hemen PAID yazdılar. Bildiğim kadarıyla, Şubat ayının çekini Nisan'da kesmeleri lazım... Herhalde benim Şubat ayı ödemesinin üstüne yatacaklar..

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayIr Subat ayI odemesi bugun kesildi hızlılar bu ay paid yazdıysa cek %90 gelıyor %10 postada kaybolma payı veriyorum (en azından bana geldi) umarım sizede gelir bol kazanclar.

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ama daha Ocak ayı gelmedi bana.. Ocak ayı için de PAID yazıyo.
En son gelen çek: Aralık ayı - çek kesilme tarihi 28.01.2005
90 dolarlık çekler için her seferinde Ziraat Bankası'na 25 milyon ödüyorum. Bu olaya bir çözüm yok mu? İki aylık çek kestirme seçeneği filan olmuyor mu?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5