İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Updated'te Farklı Sitelr Kullanmak

E

erotika

Misafir
Updated'imi bariz bir şekilde artırmaya karar verdim. Bakalım oradan da iyi kazanabilecekmiyiz :)

Neyse sormak istediğim şu: Mevcut hesabımızda istediğimiz keywordü yaratıp diğer sitelerimize koyabilirmiyiz ? Koyarsak yasak mı oluyor ?

Konu hakkında bilgi sahibi olanalr bir bakarsa memnun oluruz :).. Saygılar, sevgiler.. :)

M

malatyasporlu

Misafir
hayır ; istediğin sitende kullanabilirsin.. ben kullandım çek gelmedi o ayrı :p

E

erotika

Misafir
:) Bunun sonucunda herhangi bir uyarı felan almayalım da.. :)

Yani farklı hesap mı açsak felan diye düşünüyorum :) Neyse sorun olmaz herhalde..

E

erotika

Misafir
Malatyasporlu kardeş sanırım yanıldın bu konuda.

Çünkü updated'da tek site bilgilerini girebiliyorsun ve diğer siteden gelen clickleri saymıyor sanırım. İstatistiklerden onu çıkardım. Neyse gün sonunda istatistikler tam belli olsun belli olur..

B

Bedavalar-Net

Misafir
Hayir diger sitelerindeki click leri sayiyor.Denendi test edildi 45 gündür ama hala cek yok piyasada :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5