İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Upload Hesabınıza 350 GB + Tek Link Oyun "Bedava"

nalpagutt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Merhaba arkadaslar herkez internetten bir kazanc saglamak istiyor bazılarınız olsada maalesef hepiniz basaramiyorsunuz .
Bende size bir yardımda bulunmak istedim ki eminim uploader arkadaslar bu habere sevineceklerdir .
Simdi buraya dikkatli okuyuz cünkü tek sartim var .Turbobite referansımdan üye olmanız.
Ayrıca Sadece Turbobite Upload Yapıyorum Lütfen "Hotfilede Yapıormusun" Gibi Mesajlar Atmayın .
Kazanabilirmiyim diyen arkadaslara size yükleyecegm oyunlardan 250 $ + para kazandım.Yani kazanmanız inanın cok kolay olacaktır.
Referansımdan üye olduktan sonra bilgilerinizi pm ile gönderirseniz 350 GB + Tek Link Oyun Hesabınıza Yüklenecektir .
Üstelik Oyunları Paylasmanız İçin 5 Adette Hitli Forum Verilecektir .

Msn eklerseniz daha hızlı olacaktır ;).

[email protected]

Turbobit Referans Linkim : http://www.turbobit.net/partner/?PHPSESUD=6BBFC098D8BCE1B74D4AE78E0BEB13E5

Not : Referansımdan Üye Olmayıp Olmus Gibi Gösteren Arkadaslara Kesinlikle Geri Dönüs Saglanmayacaktir.

Nalpagutt İle Upload Bir Başka

Daha Önce Ücretli Yapıyordum Fakat Bazı Arkadasların Gelirleri Maalesef Yok Ve Yükletme Sanslarıda Bulunmamakta.

Ayrıca arkadaslar bu zorunlu deil fakat yaparsanız sevinirim .Asagidaki linke tıklayıp 15. Sn Civarında Dururmusunuz .Tesekkür ederm.

www.nalpagutt.org

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.