İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Upload Yaparak Aynı Anda 1000'lerce siteye konu açmak, ve aylık 900 dolar kazanmak

Dead Lord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar %100 tavsiye ettiğim ama çok az kişinin bu olayı bildiği birşeyi burada paylaşıcam, bu alanda rekabetin olmadığını düşünerekten aynı anda binlerce siteye konu açarak hotfile dan günlük 25 dolar nasıl alınır buna değinicem, internetten tıklamayla filan olcak iş değil para kazanmak onu anladım, aldığım seti sizlere de öneriyorum, benim kişisel olarak aldığım ilk dekontuda buraya koyuyorum, gerçekten para kazanmak isterseniz, ve download etmeden direk remote upload ile 1000 lerce siteye aynı anda konu açacaksınız, ilk başta kuşkuyla yaklaşmıştım ama, artık öyle birşey yok, isteyen inanan alır zaten, ben dekontumu koyuyorum, fazla bilgi vermek istemiyorum çünkü bu işi yapan kişiye zarar ettirmek istemem =) alcak olanlara aşağıda linki verdim

Bu kazandığım paranın dekontudur

wccoep.jpg

Eğer ki almak isterseniz seti, siteye ulaşmak için Buraya tıklayın.

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
:) Aylik 900$ kazandiriyor web sitesindeki tasarimindan tut, tanitimina kadar berbat bi halde. İş ortağı ol linkindende tr.cx'e yonlendiriyorsunuz. Kimi kandiriyorsunuz?
Link verecekseniz refsiz link verin madem iyiliğimizi düşünüyorsunuz.

Dead Lord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site benim değil onu söyleyim, ben sadece kullanıcısıyım, ama 5.000 küsür yapıp bıraktım, adwordstan daha fazla kazandığım için, ayrıca iyiliğin için refsiz linkin alakası ne onu anlamadım :hmmm:

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
:) Aylik 900$ kazandiriyor web sitesindeki tasarimindan tut, tanitimina kadar berbat bi halde. İş ortağı ol linkindende tr.cx'e yonlendiriyorsunuz. Kimi kandiriyorsunuz?
Link verecekseniz refsiz link verin madem iyiliğimizi düşünüyorsunuz.

katılıyorum.

Dead Lord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla benim için hava hoş :D isteyen alır isteyen almaz :kahve: alanlarada almayanlarada bol kazançlar, bu ref linki yalnızca türkiyede konuşuluyor nedense yanlız, amerikada 100 lerce satış yaptım milletin bir yerinde bile değil, bu ne linki acaba komisyon ödüyormuyum, nasılsa her koşulda aynı şeyi yapıcaksın :uyku: adam başkasının kazanmamasını istediğinden kendi kazancınıda önlüyor burda aslında :hihi: hepinize boş şans

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
xticaret.com üzerinde böyle bir sürü boş beleş ekitap satan var.
Acaba kaç kişi 10 dolar kazanmış çok merak ediyorum.

Dead Lord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bak buna katılıyorum, ama 10 dolar demeyelim ona, blogculuğu bilen adam 10 dolarla kalmaz =) bunun içinde konu açıp ssler ile göstermek isterim aslında, ancak bu kadar önyargı ile yaklaşmamanızı tavsiye ederim, türkiye sınırları içinde de süper paralar kazanılıyor bunu son aylarda çok iyi deneyimledim =)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Arkadaşlar %100 tavsiye ettiğim ama çok az kişinin bu olayı bildiği birşeyi burada paylaşıcam, bu alanda rekabetin olmadığını düşünerekten aynı anda binlerce siteye konu açarak hotfile dan günlük 25 dolar nasıl alınır buna değinicem, internetten tıklamayla filan olcak iş değil para kazanmak onu anladım, aldığım seti sizlere de öneriyorum, benim kişisel olarak aldığım ilk dekontuda buraya koyuyorum, gerçekten para kazanmak isterseniz, ve download etmeden direk remote upload ile 1000 lerce siteye aynı anda konu açacaksınız, ilk başta kuşkuyla yaklaşmıştım ama, artık öyle birşey yok, isteyen inanan alır zaten, ben dekontumu koyuyorum, fazla bilgi vermek istemiyorum çünkü bu işi yapan kişiye zarar ettirmek istemem =) alcak olanlara aşağıda linki verdim

Bu kazandığım paranın dekontudur

wccoep.jpg

Eğer ki almak isterseniz seti, siteye ulaşmak için Buraya tıklayın.

27 eylül 2010 tarihinde dolar kuru 1,519 değildi. Onu düzelt daha inandırıcı olacaktır. Ayrıca çarparken hata yapmışsın 1.006,13 çıkmıyor 1005.8 çıkıyor...

Sen daha yapmak istediğini tam yapamamışsın milleti ikna etmeye çalışıyosun.

Dead Lord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağol uyardığın için düzelteyim :ıslık: ben bu parayı net olarak aldım =) eğer ki bu tarz saçma çarpma bölmelerle uğraşacak olsaydım emin ol kimse anlamazdı, fizik okuyan birinin matematiğide iyi olmalı değil mi =) merak edenlere sınıfımı yerimi verebilirim özelden =) gelelim senin bu sonuçlarına, o tarihte doların ne kadar olduğunu bilmiyorum, ancak gelen giden hesaplarında hsbc kullananlar bilirki, son kalan hesaptan hep 2 dolar yada 1 dolar diğer ödemede artar =) en azından benle arkadaşımın öyle, insanın kendine inancı olmazsa nasıl netten kazansın ki para =) dimi, özelden pm atanlara benim gibi kazanan birçok arkadaşın belgelerini gösterebilirim, hatta videolu, kazanmayanlarada para iki katı olarak iade edilecek =) özelden mesaj atabilirsiniz =)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Senin dekontundaki dolar kuru ile o tarihteki gerçek kur arasında açık ara fark var. Konu 1-2 dolar değil. Orada kocaman yazmışsın iste kuru, ama o tarihte kur öyle değildi.

Fizik okudugunu ispat etmene gerek yok. Hatta bitirmiş olsan neye yarar oradaki kur yanlış, anlatamadım sanırım :D

sonses10

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Eğer böyle bir ödeme aldıysan bunu bu dekont ile değilde doğrudan banka ekran görüntüsü ile paylaşabilirsen burdaki insanlar için faydalı olursun bunun dışında polemikden başka bişey değilsin çoğu kişi için.

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Bu forum affiliate marketing yapabileceğiniz bir forum değildir. Aldığınız tepkiler çok normal. Amacınız belli. xticaret üzerinden ref ile para kazanmaya çalışıyorsunuz.

Şahsen ben bu bahsettiğiniz paranın yaklaşık 3 katını kazanıyorum her ay upload ile günde 1 saatimi ayırarak. Ancak kitap yazıp sırlarımı yazarak ve bunu yayarak kendi rekabet ortamını çoğaltacak kadar (afedersiniz ama) aptal değilim. Kitap konu başlıklarını da inceledim. Oldukça ilkel yöntemler. İşe yarar tek şey var. O da size verdikleri forum şablonları.

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Arkadaşda çok büyük bir sosyal mühendislik var öyle bir konu anlatmışki :) resmen ref iyle kayıt ettircek milleti :D

nochi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar benim size tavsiyem internetten para kazanmak için hiç böyle şeylerle uğraşmayın ben size hiç bir şey yapmadan ayda %50 gibi çok ciddi miktarda para kazandıran bir sistem gösterebilirim. İşin en güzel yanı işi bilmenize gerek yok sizin adınıza başkaları işi yapıyor komisyonunu alıyor sizde karını alıyosunuz hepsi bu. Tıklama reklam satış MLM gibi uğraştırıcı işlerle vakit harcamayın kredi kartı gerektirmez ve sistem tamamen Türkçe şu anda sistemde binlerce hesap var ve milyonlarca dolar para dönüyor bu büyük güçten sizde faydalanın
detaylar için bana mail gönderin [email protected]

mb.js

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
abi anlıyorum XTicaret üyesisin 20 Tl ödemişsin bizim gibi kerizlerin böyle ürünleri senin refinden alıp para kananmanı sağlamamızı istiyorsun :) beyler... Tavsiyem bir tane vvarez program bulun hiç kimsede olmayan turbobite upload edin sonra googledaki çıkan bütün marez sitelere-forumlara üye olup paylaşın en azından hotfileuzmani.org a parada ödememiş olursunuz :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.