İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Upload Yaparak Para Kazanma Detaylı Anlatım !

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Arkadaşlar kısa bir ara vermiştim internetten para kazanma derslerine artık devam edicem.

Upload yaparak para kazanma nedir ?

Upload yaparak yani dosya yükleyek tık başına alınan ücrettir bunlar dosya boyutu , indirme adeti ve premium olmana bağlı olarak değişen şeylerdir . Upload işi basit dosyaları yükleyip forumlarda , bloglarda konu açarak indirmeleri için yöneltmelisiniz.

Konusu bu kadar ama bunun taktikleri önemli işte . ;)

Upload yaparken gerek belli başlı taktikler

1- Tanıtma sosyal medya olsun , bloglar olsun , forumlar olsun bol bol tanıtın yüklediğini şeyi .

2- İndirmeleri için teşvik etme . Teşvik etmek için ise etkileyici bir yazı çok önemli bir rol alır .

3- Her sistemde olduğu gibi bu sistemdede referans sistemi var .

4- Özel olmalı . Çok indirilsin istiyorsanız ilk olmalısınız misal geçen gün Cod serisinin yeni oyunu çıktı ve 71 partla uploadlamış biri , herkes ona akın ediyor .

5- Bazı sitelerde premium üyelikle yüklerseniz daha fazla kazanabilirsiniz .

6- Referansınız ile üye olmalarını sağlayıp grup olarak upload yaparsanız daha fazla kazanabilirsiniz.

[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]
Kaynak : http://onuroktem.com.tr/upload-yaparak-para-kazanma-detayli-anlatim

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Edit : Mod arkadaş başlığı " Upload Yaparak Para Kazanma Detaylı Anlatım ! " değiştirebilir mi? düzenle de sonrasında düzenleye veya gelişmiş kısmına bas yukarda yeni başlık girebiliyor olman lazım? dener misin bir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.