Arkadaşlar kısa bir ara vermiştim internetten para kazanma derslerine artık devam edicem.
Upload yaparak para kazanma nedir ?
Upload yaparak yani dosya yükleyek tık başına alınan ücrettir bunlar dosya boyutu , indirme adeti ve premium olmana bağlı olarak değişen şeylerdir . Upload işi basit dosyaları yükleyip forumlarda , bloglarda konu açarak indirmeleri için yöneltmelisiniz.
Konusu bu kadar ama bunun taktikleri önemli işte .
Upload yaparken gerek belli başlı taktikler
1- Tanıtma sosyal medya olsun , bloglar olsun , forumlar olsun bol bol tanıtın yüklediğini şeyi .
2- İndirmeleri için teşvik etme . Teşvik etmek için ise etkileyici bir yazı çok önemli bir rol alır .
3- Her sistemde olduğu gibi bu sistemdede referans sistemi var .
4- Özel olmalı . Çok indirilsin istiyorsanız ilk olmalısınız misal geçen gün Cod serisinin yeni oyunu çıktı ve 71 partla uploadlamış biri , herkes ona akın ediyor .
5- Bazı sitelerde premium üyelikle yüklerseniz daha fazla kazanabilirsiniz .
6- Referansınız ile üye olmalarını sağlayıp grup olarak upload yaparsanız daha fazla kazanabilirsiniz.
[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]
Kaynak : http://onuroktem.com.tr/upload-yaparak-para-kazanma-detayli-anlatim
Upload yaparak para kazanma nedir ?
Upload yaparak yani dosya yükleyek tık başına alınan ücrettir bunlar dosya boyutu , indirme adeti ve premium olmana bağlı olarak değişen şeylerdir . Upload işi basit dosyaları yükleyip forumlarda , bloglarda konu açarak indirmeleri için yöneltmelisiniz.
Konusu bu kadar ama bunun taktikleri önemli işte .
Upload yaparken gerek belli başlı taktikler
1- Tanıtma sosyal medya olsun , bloglar olsun , forumlar olsun bol bol tanıtın yüklediğini şeyi .
2- İndirmeleri için teşvik etme . Teşvik etmek için ise etkileyici bir yazı çok önemli bir rol alır .
3- Her sistemde olduğu gibi bu sistemdede referans sistemi var .
4- Özel olmalı . Çok indirilsin istiyorsanız ilk olmalısınız misal geçen gün Cod serisinin yeni oyunu çıktı ve 71 partla uploadlamış biri , herkes ona akın ediyor .
5- Bazı sitelerde premium üyelikle yüklerseniz daha fazla kazanabilirsiniz .
6- Referansınız ile üye olmalarını sağlayıp grup olarak upload yaparsanız daha fazla kazanabilirsiniz.
[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]
Kaynak : http://onuroktem.com.tr/upload-yaparak-para-kazanma-detayli-anlatim