Merhaba Arkadaslar Yeni Upload İşine Girecek Yada Oyunları Yükletmek İsteyen Arkadaslar İçin Gayet Uygun Bir Kampanya Olacaktır.Paketler Asagida Mevcuttur.
Baslık İçin Moderatörler İle İletisime Gecilmistir.En Yakın Zamanda Düzenlenecektir.
Calistigim Sistemler : Turbobit-Fileserve-Duckload-Bitshare-Filesonic-Hotfile
Hotfile Ve Bitshare Kullanıcıları : Bitshare 2 GB Hotfile 400 MB Üstü Dosyaları Kabul Etmemektedir.Bunları Göz Önüne Alınız.
PAKET - 1
Toplam 109 Oyun [117 GB] Upload Hesabınıza Yüklenir.
Paket - 1 Fiyat Listesi
Normal Fiyatı : 4 $
Ref Üye Fiyat: 3 $
Ödeme : PayPal
Teslimat Süresi : Max 2 Gün.
PAKET - 2 [ Sadece Turbobit Kullanıcılarına ]
Paket - 1 İyi Hos Ama Oyunlar Az Turbobit Hesabımda Var Uzun Sürmesin Hemen Bitsin Diyorsanız..Hesabınıza 343 GB [148 Oyun] 1 Saat İçinde Upload Yapılıp Verilir.Üstelik Referansımdan Üye İseniz 5 $ Yerine 4 $ Yapılacaktır.
Paket - 2 Fiyat Listesi
Refsiz Fiyat : 5 $
Refli Fiyat : 4 $
Teslimat Süresi : Max 2 Saat
PAKET - 3
Ben istedigim oyunları upload Hesabıma Yükletmek İstiyorum Derseniz Oyun Basına [1 GB -] 0.15 $ [1 GB +] 0.20 $ Dan Hesabınıza Upload Edilir.Tek Tek Yükletecekler İçin Alternatif Liste Asagiadadir.
Liste : http://www.turbobit.net/download/folder/1041847
Paket - 3 Fiyat Listesi
1 GB - : 0.15 $
1 GB +: 0.20 $
Teslimat Süresi : Değişmektedir.
İletisim : nalpagutt-ws@hotmail.com
Uploadda Farkı Nalpagutt İle Yaşayın
Baslık İçin Moderatörler İle İletisime Gecilmistir.En Yakın Zamanda Düzenlenecektir.
Calistigim Sistemler : Turbobit-Fileserve-Duckload-Bitshare-Filesonic-Hotfile
Hotfile Ve Bitshare Kullanıcıları : Bitshare 2 GB Hotfile 400 MB Üstü Dosyaları Kabul Etmemektedir.Bunları Göz Önüne Alınız.
PAKET - 1
Toplam 109 Oyun [117 GB] Upload Hesabınıza Yüklenir.
Paket - 1 Fiyat Listesi
Normal Fiyatı : 4 $
Ref Üye Fiyat: 3 $
Teslimat Süresi : Max 2 Gün.
PAKET - 2 [ Sadece Turbobit Kullanıcılarına ]
Paket - 1 İyi Hos Ama Oyunlar Az Turbobit Hesabımda Var Uzun Sürmesin Hemen Bitsin Diyorsanız..Hesabınıza 343 GB [148 Oyun] 1 Saat İçinde Upload Yapılıp Verilir.Üstelik Referansımdan Üye İseniz 5 $ Yerine 4 $ Yapılacaktır.
Paket - 2 Fiyat Listesi
Refsiz Fiyat : 5 $
Refli Fiyat : 4 $
Teslimat Süresi : Max 2 Saat
PAKET - 3
Ben istedigim oyunları upload Hesabıma Yükletmek İstiyorum Derseniz Oyun Basına [1 GB -] 0.15 $ [1 GB +] 0.20 $ Dan Hesabınıza Upload Edilir.Tek Tek Yükletecekler İçin Alternatif Liste Asagiadadir.
Liste : http://www.turbobit.net/download/folder/1041847
Paket - 3 Fiyat Listesi
1 GB - : 0.15 $
1 GB +: 0.20 $
Teslimat Süresi : Değişmektedir.
İletisim : nalpagutt-ws@hotmail.com
Uploadda Farkı Nalpagutt İle Yaşayın