İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Uploader'lere Duyurulur.

anaxagoras

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba değerli iyinet kullanıcıları.

kısa vadede ciddi bir yol kat eden forum sitemizde uploader arkadaşlarımıza gerek film, gerek yabancı mp3, gerek dizi, gerek oyun, gerek proğram, gerekse referans linklerini yayınlayarak büyük kitlelere ulaşıp kazançlar elde etmektedirler.
sizlerde benim arşivim var ben internetten para kazanıyorum diyorsanız Türkiyenin En Özgür Bilgi Paylaşım Platformu a kayıt olup çalışmalarınıza başlayabilirsiniz
nokta.gif

Site pr2'dir alexa 350K dır siteleriniz varsa imzanıza koyup backlink'de kasabilirsiniz.
hiç bir kısıtlama getirmiyoruz herkesin özgürce takılabileceği bir ortam sunuyoruz..

Saygılarımla..

vedat7072

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"sizlerde benim arşivim var ben internetten para kazanıyorum diyorsanız"

bu kısmı pek anlayamadım aydınlatır mısın lütfen?

arşivim var benim ama para kazanmıyorum netten. arşiv yükleyip para mı kazanmak amac?

anaxagoras

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
para kazandıran upload sitelerine arşivinizi upload edip forum sitelerinde konu açarak yayınlıyorsunuz. ve upload siteleri size download başına para veriyor. biraz araştırabilirsiniz bu konuyu.
Tabi upload edip başlıkdan sonra düzensiz disiplinsiz konu açarsanız kazanamazsınız.

Sürekli linklerinizi takip etmeniz gerekir ( link ölümü hastamı diye :) )
Konu içerisinde resim ve konu içeriğiyle ilgili detaylı açıklama şart.
akıllı tag'lar ekleyebilirsiniz.
bu şekilde uygular ve konu açarsanız para kazandıran upload sitelerinden para kazanabilirsiniz..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.