İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Uploadice Birisinin Refinden Üye Olucam

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba arkadaşlar,

Ne yazık ki geçenlerde uploadic hesabım çalındı.Allah'tan paypalla hesabımın şifresi aynı olmadığı için hesabıma birşey olmadı.Uploadicte yeni hesap açıcam ancak bir reften üye olup açmayı düşünüyorum.Tek şartım refinden üye olacağım arkadaşım hesabıma 30 tane torrent oyun yükleyip bana vericek.Bu arada merak etmeyin size baya kazançlı olurum genelde çoğu paylaşımım 200-300 arası indiriliyor :)

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
İstersen kendime yüklediklerimi sana da yüklerim ama rar şifreleri www.keyfinbilir.net olsa olur mu?
Ayılarını wuploada da yüklüyom ordan da remote yaparsın. Zaten partlar 900 mb oluyo

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Arkadaşlar sadace arkadaşımız benim refimle üye olmuştu. İstatistikleri takip ediyordum ara sıra. En sağlam refimdi diyebilirim. Yani uploadice üyeliği olan ve oyun paylaşanlar bu fırsatı kaçırmasın.

Bu arada geçmiş olsun. Nasıl çaldırdın hesabı?

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Arkadaşlar sadace arkadaşımız benim refimle üye olmuştu. İstatistikleri takip ediyordum ara sıra. En sağlam refimdi diyebilirim. Yani uploadice üyeliği olan ve oyun paylaşanlar bu fırsatı kaçırmasın.

Bu arada geçmiş olsun. Nasıl çaldırdın hesabı?

Sağolun hocam, vallaha bende nasıl çaldırdığımı anlamadım.Bir ara illegal programlar kullanıyordum büyük ihtimal onlardan trojan vb birşey yedim.Hesaba girmeye çalıştığımda şifreyi kabul etmiyor.Msne şifre istedim oda değişmiş galiba gelmiyor.Tamda 9 dolar birikmişti alacaktım 10 doları :) Neyse mühim değil bir hesap daha açarız devam ederiz çalışmalara :DD

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.