Üretim Oyun SCRIPTI [5 Adet Bot - Profesyonel Tasarım/Yazılım]

0
Onaylı Üye
Üye

DEMO İÇİN TIKLAYINIZ
​

Üretim olarak, yeni bir script ile karşınızdayız. ; Yayında ve yapımda emeği geçen ekip arkadaşlarıma burdanda teşekkür etmek istiyorum.

Genel Script Özellikleri ;
- Geniş Reklam seçenekleri, sayfa reklamları - oyuniçi reklamlar Toplam 7 Reklam alanı.
- Otomatik etiket üretici, oyun başlığına göre etiketler üretir.
Örn :
Oyun Başlığı : Angrybirds
Üretilen Etiketler : AngryBirds oyunu , AngryBirds oyna ,AngryBirds online oyna ,AngryBirds oyunu oyna ,AngryBirds oyunları,AngryBirds oynayalım
- İleri Tarihli Oyun Ekleme
- Admin panelde gelişmiş filtreleme seçenekleri.
- Seo Ayarları
- Meta kontrolleri.
- Google analytics Api
- Facebook Connect*
- Gösterilecek oyun sayısını, admin panelden tek tek ayarlama.
- 2 Dil Seçeneği, Türkçe - İngilizce
- Facebook yorum. (facebook'tan güncel hit sağlamaktadır, yapılan yorumlar kullanıcının profillerinde paylaşmakta)
- Cache Sistemi (süresi panelden ayarlanabilir) yüksek hitlerde problem çıkartmaz.
- Script css sprite ile kodlanmıştır. (üst düzey optimizasyon sağlamaktadır, scriptte kullanılan toplam resim boyutu 230kb'tır)

Bot Özellikleri ;
- Scriptte kullanılan bot "Üretim Oyun Botu" dur. içerisinde 5 adet bot'a sahip olup, sürekli güncel tutulmaktadır.
- Elimizden geldiğince, zamanımız oldukça patlamama garantisi vermekteyiz.
- Oyunlar1.com | kraloyun.com | oyunbox.com | fixoyun.com | freeonlinegames.com botları mevcuttur.
- Bot Özelliklerini linkten inceleyebilirsiniz.

Script Lisans Özellikleri ;
- Script ve bot domaine lisanslı olup, başka domainde yeni lisans satın alınması gerekmektedir.
- İçerisinde kurulum dosyası mevcuttur. Sadece database açarak ve dosyalarınızı ftp ye atarak kurulum yapabilirsiniz. İçerisinde kısa kullanım'ı mevcuttur.

Fiyatlandırma;
- 1 Lisans = 40 TL
- 2 Lisans = 70 TL
- 3 Lisans ve Üzeri = +30 TL olarak hesaplanır.

İletişim;
- msn = [email protected]
- skype = uret.im
- telefon = 532 161 90 45 (turkcell)

Ödeme Yöntemleri;
- Paypal 38 USD
- Sanalpazar.com
- İşbankası
- Misli.com
- Ziraat Bankası

1
Onaylı Üye
Üye
Umarım eleştiriye açıksınızdır birşeyler söylemek isterim.
hata sayfası yok sanırım bunun?
Haftanın oyunu deyince rastgele oyunlar gibi sürekli değişiyor bir sıralama vs. olması gerekir bence.
kolay gelsin ve iyi satışlar

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba ; 404 gibi hata sayfaları mevcut değil, onun yerine anasayfaya yönlendirmeyi tercih ettik.

Haftanın oyunu şu anda random şekilde geliyor, üyeler favorilere ekleyince o sıraya göre değişiyor.

Ekleme:

0
Yasakli Uye
Merhaba ; 404 gibi hata sayfaları mevcut değil, onun yerine anasayfaya yönlendirmeyi tercih ettik.

Haftanın oyunu şu anda random şekilde geliyor, üyeler favorilere ekleyince o sıraya göre değişiyor.

Ekleme:

Bide örümcek oyun scriptini editlemeyi tercih ettik desen daha iyi olurdu.

0
Onaylı Üye
Üye
Bu scriptin örümcek oyun scripti olduğunu kanıtlayın, burda ücretsiz dağıtacağım.

0
Onaylı Üye
Üye
fiyatı 40 tl ye indirdim arkadaşlar ; satış günceldir.

Geri