İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

url engelemek?

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam ben mesela sitemde wma sarkilar veya siirler var biri sitede dinlediginde ve yukarda url adresi yazinca dinledigi butun wma url leri cikiyor ve birini sectimi dirent pc sine download yapa bilir. Bunu nasil engelerim veya ne yapmaliyim yukarda bu url gözukmesin? .htaccess biseyler yaptim ozaman dinleyemiyorum bilen varsa bizahmet yardimci olsun...

saygilarimla...

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunun caresi yokmu yoksa? Bukadar webmaster var ve böyle seyin caresi bilmiyor yada bulamiyor? ilginc dogrusu insallah bilen birisi cikar ve söyler...

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nasil peki kodu söyle ekleyim? Ben download edilmesini istemiyorum veya söyle diyim su yukarda url yazdimiz yerde sonu wma olan url gösterilmesin gösteriliyorsa sectigi an biyere yönlensin...

MuZikCalaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben flash destekli yaptım engellemeyi.

bunun gibi bişey yapabilirsin.

MuZikCalaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten başka bi engelleme de yapamazsın. adresi direk vermen gerektiği için orda mutlaka görünecek senin sitenin adını yazıldığında. ama flash ile yaparsan bu kısmı engellersin ;)

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben yapcam delikanlım biraz bekle. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5